Ansøgningsfristen er overskredet og vi er igang med at vurdere ansøgere.

12. oktober 2020

Har du lyst til at gøre en forskel for erhvervslivet i Kolding Kommune og samtidig sørge for, at vi hjælper virksomheder med den grønne omstilling og bæredygtighed? Og har du lyst til at øge kendskabet til vores erhvervsnetværk Foreningen Business Kolding, så foreningen vækster i antallet af medlemmer? Så er du måske vores nye kollega!

Kolding har et stærkt og dynamisk erhvervsliv og går efter at blive virksomhedernes foretrukne placering, og blandt Danmarks 5 bedste iværksætterkommuner.

Virksomhederne er under kraftig forandring, hvor nye digitale og bæredygtige forretningsmodeller opstår og Business Kolding oplever stigende efterspørgsel af vores ydelser. I Business Kolding ønsker vi til enhver tid at matche erhvervslivets behov og være den foretrukne uvildige sparringspartner for virksomhederne, og derfor søger vi nu en Erhvervskonsulent til Erhvervsafdelingen.

Stillingen
Som medarbejder hos Business Kolding får du en selvstændig og alsidig hverdag, hvor du møder mange iværksættere og virksomheder med meget forskellige behov og udfordringer.

Dine primære arbejdsområder vil være: 

  • Sparring med virksomheder i.f.t. udvikling og vækst inden for den grønne omstilling og bæredygtighed. Målet er, at flest mulige virksomheder kommer godt i gang med den grønne omstilling
  • Facilitere netværk inden for grøn omstilling og bæredygtighed
  • Udvikling af eksisterende og nye tilbud til Foreningen Business Koldings medlemsvirksomheder, herunder udvikling og drift af netværk
  • Salg og formidling af tilbud til virksomheder på alle platforme
  • Øge antallet af medlemmer i Foreningen Business Kolding, og fastholde eksisterende
  • Deltage i netværk med aktører inden for grøn omstilling og bæredygtighed

Kandidaten
Vi søger en kollega, som er selvstændig og ambitiøs med sit job, og som ønsker at være med til at udvikle erhvervslivet i Kolding Kommune. Du drives af at få andre til at lykkes, og du har gerne et stort erhvervsnetværk, som kan bringes i spil. Det vil være en fordel, at have erfaring fra det private erhvervsliv og et godt kendskab til Koldings erhvervsliv. Du er nysgerrig og er parat til at påtage dig nye og ukendte opgaver i en travl hverdag med mange interessenter. 

Du vil få et spændende job i et dygtigt team af erhvervskonsulenter, som glæder sig til, at du bliver en del af holdet. I teamet har vi forskellige spidskompetencer og det er ekstremt vigtigt, at vi har et stærkt samarbejde på tværs af hele organisationen, så du er god til samarbejde, deler viden og kommunikerer om dit arbejde, både internt og eksternt. Som medarbejder forventes du at tage konkret ansvar med udgangspunkt i en stærk faglighed og selvstændighed omkring opgaver. Opgaverne løses både her i huset, hos virksomhederne og hos samarbejdspartnere, og kræver en fleksibel tilgang til arbejdstid, herunder aftenarbejde. 

Jobbet giver gode muligheder for personlig udvikling og masser af plads til, at du kan være med til at sætte dagsorden og gøre en reel forskel for virksomheder.

Løn og ansættelsesvilkår fastsættes ud fra din faglige baggrund og kvalifikationer.

Stillingen er en fuldtidsstilling 37 t. / ugentligt, eksl. frokost.

Ansøgning
Har du brug for flere informationer er du velkommen til at kontakte Chef for Erhvervsudvikling, Tove Gæmelke, på telefon 4096 5505.

Ansøgning og CV skal være fremsendt senest d. 30. oktober 2020 til Tove Gæmelke, på mail tg@businesskolding.dk. Tiltrædelse d. 1. januar 2021  – gerne før.

Om Business Kolding
Business Kolding er sat i verden for at skabe udvikling, vækst og beskæftigelse i Kolding Kommune. Vores fornemste opgave er at gøre det nemt at starte, drive og udvikle virksomhed i Kolding Kommune. 

Vi er en organisation med 17 medarbejdere, som holder til i et spændende storrumskontormiljø i Pakhuset på Kolding Havn. Organisationen er præget af stor motivation for at gøre en forskel for andre og i samarbejde med vores mange interessenter, herunder virksomheder, uddannelsesinstitutioner og ikke mindst Kolding Kommune. Læs mere om os på www.businesskolding.dk