Kom med til sommerens hyggeligste netværksarrangement, når Foreningen Business Kolding samler medlemmerne til sommerfest hos Café Løverodde i de fantastiske omgivelser på Stenderuphalvøen.

Tilmeldingsfristen overskredet - kontakt os vedr. deltagelse!

Foreningen Business Kolding holder i år Sommerarrangementet hos Café Løverodde og sætter spot på alle de gode ting, som Kolding Kommune byder på - naturen, maden, kulturen, ildsjælene og ikke mindst et stærkt erhvervsliv.

Kom og hør komiker Anders Lund Madsen, der er vært for en skarp og humoristisk debat om Kolding Kommune, som attraktivt sted, at  bo, arbejde og drive virksomhed, og som på vanlig vis formår, at sætte tingene på spidsen med et glimt i øjet.

Udover en underholdende paneldebat, byder Lillis på lækre hjemmelavede is; Nordic Coffee House serverer friskbrygget kaffe og Café Løverodde disker op med dejlig sommermad. Vi krydrer eftermiddagen med musikalske indslag fra ildsjælene bag den lokale Blue Bridge Festival, og kolde drinks fra Circus Gin

Du får også rig mulighed for, at høre mere om naturen, de lokale kræfter og give dine egne input til hvorfor Kolding Kommune er et godt sted, at bo!

Løverodde er et naturskønt område på Stenderuphalvøen med en fremragende udsigt ud over Lillebælt. Det er et populært udflugtsmål for både lokale og turister - og med god grund!

Vi glæder os til at se dig i vandkanten!

Arrangementet er forbeholdt medlemmer af Foreningen Business Kolding.

Program for dagen
15:00

Ankomst, netværk og nyd naturen
Netværk med de øvrige deltagere, og lidt godt til ganen. Festivalen Blue Bridge har sat deres scene op og der bliver spillet musik ved ankomst

15:45

Velkomst 
v. Business Koldings direktør, Morten Bjørn Hansen og ejerne af Café Løverodde og Restaurant Valdemar, Dorte Bichel og Peter Møller

16:00

Paneldebat med Anders Lund Madsen 
Hvorfor er øget bosætning vigtig for virksomhederne, og hvordan får vi flere borgere til Kolding Kommune? Hvad skal der til? En underholdende debat, med et spændende panel!

17:15

Musik, drinks & netværk
Netværk med de øvrige virksomheder, mens Blue Bridge-scenen spilles op af lokale musikere og Circus Gin-baren serverer lækre drinks.

18:00

Aftensmad
Café Løverodde serverer lette, sommerlige retter og flere lokale talenter går på Blue Bridge-scenen.

20:00

Farvel og tak for i aften!

 

NB! Der er et begrænset antal pladser til arrangementet - først til mølle.

Der kan tilmeldes max. to deltagere pr. virksomhed, for at gøre plads til så mange medlemsvirksomheder, som muligt. Udfyld én tilmeldingsformular pr. deltager.

 

Vi opfordrer deltagerne til samkørsel til Løverodde, og tilbyder også fælles buskørsel med afgang fra Godset, Jens Holms vej 5.

15. juni 2022
kl. 15:00 - 20:00
Café Løverodde
Løveroddevej 12
6092 Sønder Stenderup
Gratis
No-show-fee på kr. 300,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Martin Porsborg Hemrich
mh@businesskolding.dk
+45 20 58 68 11