Foreningerne i Business Kolding inviterer til medlemsarrangement med Christian Stadil og Mick Øgendahl.

Oplev en aften, hvor du får inspiration til, hvordan du bliver mere kreativ, og hvor du får lattermusklerne på overarbejde.

Christian Stadil

Christian Stadil tager jer ”I bad med Picasso” med undertitlen ”Sådan bliver du mere kreativ”. Hummel-ejeren brænder for kreativitet og innovation, som i hans optik er to forskellige størrelser – som vi danskere skal leve af nu og på sigt, hvis vi altså lærer og dyrker disciplinerne.

Vi benytter kreativitet for lidt, selvom den er det bærende element i innovationsprocesser.

For mange er kreativitet en mystisk, uhåndgribelig og sjælden størrelse forbeholdt de få, men Stadil vil have os til at åbne kreativitetens sorte boks, så vi bliver mere kreative.

Mick Øgendahl

Mick Øgendahl er eksemplet på, at selv en lille mand kan have stor virkning. Hans jokes behandler alt, både over og under bæltestedet, og sætter parforholdet under lup. Han sniger så mange moraler og opråb ud af sidebenene, at du skal have notesblok med, for at kunne huske dem bagefter. Men under showet har du ikke tid, da dine lattermuskler er i konstant fittness. Du skal være opmærksom, hvis du skal nå at se de mange forskellige ansigtsmimikker, der er undervejs. Hvis du har ondt i maven, når han er færdig, så er det fordi du har mærket hvor stor en virkning, en lille mand kan have.

Køb af billetter
For at købe billetter skal du bruge den kampagnekode du har modtaget på email.

  KØB BILLETTER

Det er ”først-til-mølle” princippet, der er gældende og vi har samlet set 1900 pladser. Der bliver rift om pladserne så vent ikke. Vær opmærksom på, at ved indløsning vil kampangekoden være låst i 15min.

Der kan købes et begrænset antal billetter i forhold til hvor mange ansatte, I er i virksomheden – det fordeler sig således:

  • 0 – 50 ansatte kan købe op til 7 billetter
  • 51 – 100 ansatte kan købe op til 12 billetter
  • > 100 ansatte kan købe op til 17 billetter.

Forplejning
Der hører ikke forplejning med til arrangementet, men det er muligt at købe sandwich og lignende samt drikkevarer i caféen ved ankomst.

Der er også muligt at forudbestille spisning i VIP-Loungen fra kl. 17.00, med Spis-hvad-du-kan aftenbuffet til 70 kr. pr. person. Drikkevarer tilkøbes på dagen.

Menuen skal forudbestilles hos Sydbank Arena, Maria Møller på mm@koldinghallerne.dk

Arrangører
Kolding Handelsråd, Kolding Turistforening og Foreningen Business Kolding.

01. oktober 2015
kl. 19:30 - 21:15
Sydbank Arena (tidligere Tre-For Arena)
Ambolten 2-6
6000 Kolding
60,- inkl. gebyr.
Brug tilsendte kode ved køb

Arrangementet er afholdt.

Iben Schorling
ibrs@visitkolding.dk
2171 8408