Kom til workshop og oplev, hvordan I kan fjerne 1/3 af jeres varenumre, øge profitten og komme hurtigere på markedet med nye produkter.

Simplimize er en ny metode til effektivisering målrettet fremstillingsvirksomheder, der har et komplekst produktprogram med mange kundetilpassede løsninger. Kort fortalt er Simplimize en systematisk og operationel fremgangsmåde, der via markedsindsigt forenkler og optimerer din virksomheds produktplatform og justerer jeres produkter, inden de går i produktion.

Med Simplimize-værktøjerne kan I prioritere, hvilke gode elementer i ét produkt I kan genbruge i et nyt produkt. Det giver en modulariseret og fleksibel produktplatform med færre varianter og kundetilpassede løsninger. På den måde frigiver I ressourcer til værdiskabende aktiviteter og udvikling af markedsrelevante produkter. Samtidig mindsker I jeres lagerbinding og forbedrer jeres produktions- og leveringstider.

60.000 kr. i tilskud
De første 50 (små og mellemstore) virksomheder, der aftaler at gå ind i et Simplimize-forløb med en certificeret Simplimize-konsulent, kan søge om et tilskud på 60.000 kroner hos Industriens Fond. Egenbetaling efter tilskud er 20.000 kroner.

Læs mere om Simplimize

09. marts 2016
kl. 09:00 - 16:00
Business Kolding
Akseltorv 8
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.