Vi fejrer, at vi har taget hul på vores nye iværksætterstrategi, som giver et boost til hele iværksættermiljøet i Koldingområdet.

Iværksætterstrategien har til formål at bidrage til fremtidig vækst og velstand for hele Kolding kommune. Det tror vi kan skabes gennem en sammenhængende iværksætterindsats, med et ligeværdigt og udbytterigt samarbejde mellem alle der interesserer sig for iværksætteri. 

Har du lyst til at høre, hvad iværksætterstrategien betyder for dig? Hvad enten du er iværksætter, mentor eller noget tredje? Så mød op og få en forståelse for de syv faser iværksættere skal igennem for at få succes, og hvordan vi i fællesskab kan sikre vækst og velstand i hele Kolding kommune.

Vi starter aftenen med at byde på en let tapasanretning og netværk. Herefter åbner chef for Iværksætteri- og Entreprenørskab, Claus Nygaard Jensen, arrangementet med et oplæg om, hvordan vi tænker Iværksætteri 2.0.

Efterfølgende kan du gå i dybden med iværksætteriets syv faser, når vi byder på følgende tre workshops:: 

  • Iværksætter/fast job 
    At se iværksætteri som et reelt alternativ.
  • De første skridt
    Hvor starter man som iværksætter? Hvad kommer først?
  • Den gode forretning
    Hvorfor gøre din virksomhed til noget andre også kan leve af?

Vi slutter aftenen med et oplæg af Anders Kanberg, som nok mest er kendt fra Radio24syv ”De 6 Hatte”. Han giver sit bud på, hvordan vi kommer i mål med iværksætteri 2.0.

Anders Kanberg er uddannet journalist med mange års erfaring fra både aviser, radio og TV samt med kommunikation i ministerier og internationale virksomheder. Hele vejen igennem har han arbejdet helt tæt på og sammen med de mennesker, der skaber Danmarks fremtid. Derfor kender han, bedre end nogen anden journalist, iværksætternes behov, vilkår, og metoder.

program for aftenen
18.00

ankomst, tapas og netværk

18.30

Iværksætterstrategi 2.0
v/ Claus Nygaard Jensen, iværksætterichef Business Kolding

19.00

De tre talks - første runde

19.30

De tre talks - anden runde

20.00

Oplæg med Anders Kanberg

20. 45

Afrunding og spørgsmål

21.00

Tak for i aften

Bemærk at der er et begrænset antal pladser, og tilmelding foregår ved "først til mølle"-princippet.

Ønsker du at besøge vores gratis rådgivning, vil du fra den 7. september og fremover kunne finde det i Pakhuset torsdage kl. 16 - 18.

07. september 2017
kl. 18:00 - 21:00
Business Kolding, Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
0,-

Arrangementet er afholdt.

Chalotte Tryk
ct@businesskolding.dk
5183 2404
Tilmeldingsfrist den 5. september 2017