Bliv klar til at komme i gang på TikTok med din virksomhed eller tag din nuværende profil til et nyt niveau.

En praktisk formiddag hvor vi tager udgangspunkt i den organiske del af TikTok og giver en introduktion til TikTok som medie. 

Du får tips til virkemidler og redigering af dine TikToks samt indblik i hvilke værktøjer man kan bruge til at finde relevante trends, lyde og inspiration. 

Du får selv mulighed for at dykke ned i de trends, der er relevante for dit brand og skal herefter selv lave din egen TikTok, baseret på den viden der er tilegnet til workshoppen.

 

NB! Center for Cybersikkerhed fraråder anvendelse af TikTok på tjenstlige enheder, der anvendes af statslige myndigheder. Læs mere

Dansk Erhverv råder sine medlemsvirksomheder til, at de ligeledes bør overveje de alvorlige sikkerhedsrisici, der ligger i at acceptere app’en på arbejdstelefoner. Læs mere

Underviserne vil starte workshoppen med at gennemgå nogle forbehold, som man skal tage hensyn og stilling til. 

 

Underviser

 Stefanie Rathschau Thomsen og Rikke Stavski Falkenløve Simonsen er Social Media Specialister hos Asento. Asento  er et digitalt marketing bureau med kontor i Kolding og København. Asento arbejder med mange grene af digital marketing, og har bl.a. specialister indenfor SEO, Google Ads, Facebook Ads, LinkedIn Ads og Email Marketing.

Marketing á la Carte

Marketing á la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I otte serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Marketing á la Carte - mere fra menukortet

10. marts 2023
kl. 08:30 - 11:30
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221