Kom med til sommerens hyggeligste netværksarrangement, når Foreningen Business Kolding samler medlemmerne til sommerfest hos Café Løverodde i de fantastiske omgivelser på Stenderuphalvøen.

Foreningen Business Kolding holder i år Sommerarrangementet hos Café Løverodde og sætter spot på alle de gode ting, som Kolding Kommune byder på - naturen, maden, kulturen, ildsjælene og ikke mindst et stærkt erhvervsliv.

Kom og hør komiker Anders Lund Madsen, der er vært for en skarp og humoristisk debat om Kolding Kommune, som attraktivt sted, at bo, arbejde og drive virksomhed, og som på vanlig vis formår, at sætte tingene på spidsen med et glimt i øjet.

Udover en underholdende paneldebat, byder Lillis på lækre hjemmelavede is; Nordic Coffee House serverer friskbrygget kaffe og Café Løverodde disker op med dejlig sommermad. Vi krydrer eftermiddagen med musikalske indslag fra ildsjælene bag den lokale Blue Bridge Festival, og kolde drinks fra Circus Gin.

Vi glæder os til at se dig i vandkanten!

Onsdag d. 15. juni 2022, kl. 15.00 – 20.00

Café Løverodde, Løveroddevej 12, 6092 Sdr. Stenderup

NB! Arrangementet er gratis og forbeholdt medlemmer af Foreningen Business Kolding. Der er begrænset antal pladser og der kan maks. tilmeldes 2 personer pr. virksomhed.

De bedste hilsner

Foreningen Business Kolding

Frameld nyhedsbrev