Dansk detail har ændret sig markant de seneste år. Det er bestemt ikke blevet lettere at drive butik… Så hvad gør du? Giver op? Eller tilpasser forretningen til den nye virkelighed?

Kom med på et intensivt forløb med Michael Friis Møller, som ruster dig til at møde dine kunders forventninger – også i fremtiden. Du vil få inspiration og redskaber til brug i din egen butik. Alt sammen i fællesskab med øvrige stærke aktører, som vil give dig fremtidige samarbejdspartnere på tværs af byen.


PROGRAM


29/9 Workshop kl. 18.00-21.00

Den perfekte kundeoplevelse?
Kan du øge dine kunders købelyst med den rette duft, eller få kunderne til at blive længere med den rette musik – og endda købe mere. Kan du styrke kundeoplevelsen, ved blot at ændre nogle helt små ting i din hverdag?
Overser du mon de mange små muligheder du har for at løfte kundeoplevelsen?


4/10 Workshop kl. 8.00-11.00

Kunderejsen anno 2022
Hvordan designer du services og oplevelser, som matcher kundernes forventninger i 2022? Hvordan finder du din butiks unikke ståsted?
Hvert enkelt punkt i din butiks kunderejse giver dig unikke muligheder for at skabe større oplevelser og højere omsætning. Men det kræver, at vi tager et nærmere kig på dine kunder.


11/10 Workshop kl. 8.00-11.00

Butikkens netværk og sammenhængskraft
Netværk og stærke relationer har aldrig været vigtigere. De seneste års uro og utryghed har skubbet til detailhandlen. Mange var allerede pressede – og blev det endnu mere. Men mange greb også muligheden for at redefinere sig selv og ændre butikkens servicetilbud. Mange indså at nettet ikke kun er en konkurrerende udfordrer, men også kan være en vækstgivende samarbejdspartner.
I vores iver efter øget digitalisering må vi dog ikke glemme de nære relationer, og dem der har potentiale til at blive det. Kunderne ønsker oplevelser og sammenhængskraft, hvis de skal besøge midtbyen, blive længere og handle mere. Dagens tema: En gæst i Kolding er VORES gæst.


14/10 Workshop kl. 18.00-21.00

Styrk dit salg via sociale medier
Står du og mangler inspiration til hvad du kan dele på Instagram og Facebook? Er du i tvivl om hvordan du styrker din butik udadtil uden det store marketingbudget? På denne workshop gennemgår vi de basale elementer for din online tilstedeværelse, så du kan opnå større kendskabsgrad hos potentielle kunder og få styrket dit salg. Med udgangspunkt i praktiske øvelser vil du gå fra workshoppen med input til billede, tekst og planlægning af dine sociale kanaler.


25/10 Workshop kl. 8.00-11.00

Indhold tilpasses de deltagende butikker
Er du deltager på dette forløb, vil denne dag være åben for ønsker fra netop dig. På den indledende samtale, vil vi drøfte, hvad der kan hjælpe DIN butik videre.


28/10 Evalueringsdag

Forløb, udbytte og fremadrettet fokus
På evalueringsdagen tager vi en snak om forløbet, hvad har du fået ud af det samt hvad du kan gøre fremadrettet.

Sted for afholdelse vender vi tilbage med, når vi ser, hvem og hvor mange der bliver tilmeldt.


Ønsker du at deltage i forløbet bedes du kontakte Tanja Marek på telefon 60776027 eller mail: tamar@buinesskolding.dk

Enkeltstående arrangementer

29. september 2021 18:00 -
25. oktober 2021 11:00
Gratis
Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
+45 6077 6027