Lær hvordan du opsætter din personlige profil og din virksomhedsside professionelt, så du får de 2 ting til at spille sammen.

Der er nu næsten 2,4 millioner brugere på LinkedIn i Danmark – herunder er 58 % beslutningstagerne – så LinkedIn er et forretningsudviklings- og markedsføringsværktøj, du bør bruge dagligt. 

Vores LinkedIn-kok Henning Karlsen fra LinkedSocial har sammensat en menu der både kommer omkring virksomhedssider og personlige profiler: 

  • Hvordan bygger du din LinkedIn virksomhedsside professionelt?
  • De nye funktioner på LinkedIn virksomhedsside gennemgåes
  • Hvordan samarbejder LinkedIn virksomhedsside med din personlige profil?
  • Hvordan samarbejder LinkedIn virksomhedsside med dit website?

Oplægsholderen

Henning Karlsen fra LinkedSocial er erfaren LinkedIn-underviser. LinkedSocial er specialister i Social Selling, digital branding og tiltrækning af arbejdskraft på LinkedIn. 

Marketing á la Carte

Marketing á la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I elleve serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Når du deltager på et af arrangementerne på menukortet, får du en invitation til Marketing á la Cartes LinkedIn-gruppe. 

Her vil vores dygtige oplægsholdere og spændende cases komme med ekstra ingredienser til din marketinggryde, og du får mulighed for online sparring med et fællesskab af andre marketinginteresserede.  

Marketing á la Carte præsenteres i samarbejde med projekt MEDSTRØM, der er finansieret af EU's Socialfond og Dansk Erhvervsfremmebestyrelse

NB! Der er maks. plads til 25 deltagere på denne workshop. 

 

Workshoppen er fuldt booket.

Marketing á la Carte - fra menukortet

03. november 2020
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Fuldt booket!
No-show-fee på kr. 250 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
60776027