I forbindelse med Industriens Uge er der nu mulighed for at se det nye innovationsmiljø Pakhuset. Hør blandt andet om hvordan Easyfood har brugt design som innovationsmetode.
Velkommen og kort rundvisning i Pakhuset
Hør om husets tilblivelse og formål.
V/ Lars Bo Frederiksen, Erhvervskonsulent, Business Kolding
Kaffe og morgenbrød
Elsk mit produkt – og køb det!
Hvordan sikrer man at forbrugerne elsker ens produkter og butikkerne gerne
vil købe dem? Design som innovationsmetode hos fødevareproducenten
Easyfood.
V/ Flemming Paasch, Adm. Direktør i Easyfood
Produktudvikling med kunden i fokus
Hvordan udvikler man både nye kvalitetsfødevarer og en forretningsmodel
baseret på brugerindsigter?
V/Annette Møller Therkelsen, grundlægger og direktør i Nord Gourmet
Sådan kommer du i gang
Hvad er design og hvordan kommer man i gang med at anvende
designmetoder i sin virksomhed?
V/Thit Juul, direktør i D2i
Fødevarer og design, hånd i hånd?
Dialog og diskussion – hvad kan design bruges til i fødevarebranchen og er
der stemning for at arbejde videre med temaet?
V/Lykke Bloch Kjær, Leder af Lab for Bæredygtighed på Designskolen Kolding
Tak for i dag