Power Up inviterer til workshop, hvor du vil få kortlagt dit brand DNA

På dagen vil du arbejde med Brand DNA, som er en øvelse hvor du sætter ord og billeder på kernen i din virksomhed, koncept og position, og som giver dig inspiration til at udvikle din virksomheds grafiske identitet. Har du først defineret din virksomhed ud fra denne øvelse, fået sat ord, billeder og egenskaber på det dit brand skal forbindes med - bliver det nemmere at formulere ”tone of voice”: tone, stil og udtryk, når din grafiske og visuelle identitet skal udvikles.

For de virksomheder, som er mere end én giver det også en fælles afklaring omkring hvordan I opfatter virksomheden. Så I opnår fælles fodslag og enighed i værdiafklaringen og brand DNA’en i jeres virksomhed. Det er vigtigt. 

Kurset er tilrettelagt som en kombination af teori og praksis, således at du får mulighed for at arbejde målrettet med din egen virksomhed på workshoppen. Der er mulighed for 1:1 sparring på dagen. Underviser: Helene Bak, indehaver af BRANDSTORM www.brandstorm.dk

Helene Bak - Brand Manager faciliteter dig igennem dagen. Introduktion til øvelsen med eksempler på andres virksomheders Brand Personality Map til inspiration, inden det bliver din tur.
Få kortlagt din Brand DNA 

PRIS 
Prisen er 225 kr. inkl. moms.

Forplejning er inklusiv i arrangementet og betales ved tilmelding. Forplejning består af kaffe/te hele dagen, let morgenbuffet og frokostbuffet. Frokostbuffeten er et udvalg af salater, brød samt en varm ret. Bliver du forhindret i at deltage mister du din betaling på 225,- kr.

HVEM KAN DELTAGE?

  • Iværksættere og Start-ups
  • Partnere i projektet MEDSTRØM (tidligere og nuværende deltagere på TANKESTRØM, POWER UP, STRØMSTYRKE, HØJSPÆNDING, FABLAB).

TILMELDING 
Tilmelding er først-til-mølle, hvor Medstrøm-partnere vil blive prioriteret. Altså risikerer du at miste din plads, hvis ikke du er Medstrøm partner. Men du kan sikre dig sin plads ved at blive Medstrøm-partner.

Det kræver, at:

  • Du er iværksætter med et CVR nr. der ikke er ældre end 1/1 2012
  • På dagen underskriver partnererklæring, start- og slutskema samt udfylder timeregistreringer

Har du spørgsmål ang. partnerskab af Medstrøm, så kontakt Tine Corfitz, 23 47 50 42 eller tinco@vejle.dk

Dagene er arrangeret af MEDSTRØM - et projekt for iværksættere finansieret af Syddansk Vækstforum og EU Socialfond. Læs mere på www.medstroem.dk

23. august 2018 09:00 -
25. september 2018 15:30
Spinderihallerne
Magasinet
Spinderigade 11
7100 Vejle
225 kr.

Arrangementet er afholdt.

Majbritt Chambers
macha@vejle.dk
30 57 66 12