Alle virksomheder, som sætter emballage på det danske marked, får ansvaret for emballagen i hele dens livscyklus. Deltag i Den Grønne Palette og bliv klogere på, hvordan det påvirker din virksomhed.

Det overordnede formål med at indføre producentansvaret, er, at reducere mængden af emballage, sikre en effektiv indsamling og håndtering af emballageaffald samt at motivere virksomhederne til et bedre og mere miljørigtigt design af emballage - både til forebyggelse, genbrug og genanvendelse.

Producentansvaret træder i kraft den 1. juli 2025, men man kan allerede fra den 1. april 2024 registrere sig som producent.

Oplægsholder

Marianne Roed Jakobsen fra VANA - Dansk Emballageansvar vil give indsigt i, hvordan du kan navigere i dette komplekse område, og tilbyde praktiske strategier for at overholde juridiske krav, samtidig med at du fremmer bæredygtighed. 

Business Kolding Go Green - Den Grønne Palette

I samarbejde med eksperter indenfor bæredygtighed inviterer Business Koldings Go Green netværk interesserede virksomheder til en palette af grønne inspirationsmøder.

Business Kolding Go Green er et gratis netværk for medlemmer i Foreningen Business Kolding, som vil sætte fokus på grøn omstilling, FN’s verdensmål, bæredygtighed mm. i deres virksomhed. Netværket er både for virksomheder, der er godt i gang med deres grønne omstilling, og dem, der endnu ikke er helt så langt. Skal du være med? Tilmeld dig her.

Den Grønne Palette

19. marts 2024
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. havnegade 7
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Niels-Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
+45 2941 7132