Arrangementet afholdes af IBA Erhvervsakademi Kolding og Business Kolding i samarbejde med DPU Aarhus Universitet og Nordisk Samarbejde.

Hvis du investerer en eftermiddag, kan vi give dig inspiration til at gå hjem og styrke innovationskraften i din virksomhed fremover.

For dette seminar fokuserer på at involvere ledere og medarbejdere i arbejdsplads-læring. Du kommer til at arbejde med konkrete udfordringer og lade dig inspirere af viden om entreprenørskab og innovation

For som leder har du altid virksomhedens fremtidige udvikling top-of-mind. Du vurderer løbende, hvordan du bedst navigerer i forhold til den stigende ordremængde. Du gør det i forhold til anvendelse af nye teknologier, i forhold til jeres konkurrenter og i forhold til jeres samarbejdspartnere.

På den korte bane er den største udfordring ofte at få kvalificerede medarbejdere, som kan bidrage til virksomhedens drift og udvikling. En udfordring - som nu med gode konjunkturer - ser ud til at vokse.

Det er derfor tid til at se indad i virksomheden og genopdage de ressourcer, som du allerede har hos dine nuværende medarbejdere. For sammen kan I udvikle innovationskraften til gavn for hele virksomheden.  

Program
12:15

Ankomst og let frokost til deltagerne

12:30

Velkomst
V/ Vibeke Mølgaard Hansen, HR Coordinator, TRESU Group.

12:35

Introduktion til seminaret
V/ Maria Marquard. Hun er koordinator for NVL, som er et udviklingsprogram for voksenlæring under Nordisk Ministerråd

12:45

Introduktion til forskningsprogrammet Learning, Innovation and Sustainability in Organisations (LISO) og diskussion af metoder til, hvordan du som leder kan stimulere innovationskraften i din virksomhed.
V/ Forskningsprogramleder Ulrik Brandi, fra Institut DPU på Aarhus Universitet

13:15

Workshop 
V/ Ulrik Brandi

13:45

Opsamling på workshoppen
V/ Ulrik Brandi

14:15

Pause

14:35

Præsentation af en model til at organisere og facilitere arbejdspladslæring 
V/ Udviklingschef Hans Mikkelsen, IBA Erhvervsakademi Kolding

09. november 2017
kl. 12:15 - 15:45
Tresu Group
Eegsvej 14-16
609 Bjert
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Jette Hilger
jh@businesskolding.dk
Sidste tilmelding den 7. november 2017