Hver torsdag holder Business Kolding åbent hus og tilbyder Gratis Rådgivning til iværksættere og virksomheder, og dem som overvejer at blive selvstændige. Du kan booke en gratis tid til sparring med en advokat, en revisor, en forretningsudvikler eller én af de mange andre professionelle specialister, som indgår i vores rådgiver-korps.

Hvem kan få Gratis Rådgivning?
Gratis Rådgivning er åbent for alle virksomheder, og for dig, der har en god idé og tænker på at starte egen virksomhed. Er du ude over iværksætterstadiet, men har brug for rådgivning eller sparring er du naturligvis også velkommen. Alle kan få rådgivning – fra den spæde idé til den etablerede iværksætter, uanset om du bor i nærområdet, eller om du skal køre længere. Er du studerende og ønsker du at gøre brug af tilbuddet ifm. en opgave, er du også velkommen til det.

Hvad kan man få rådgivning om?
Du kan få rådgivning om stort og småt vedr. virksomhedsdrift, opstart af egen virksomhed eller forretningsudvikling. Som udgangspunkt er det altid muligt, at tale med en advokat eller en revisor, men du kan også booke en tid hos  en forretningsudvikler, som du kan sparre med om idé-udvikling, prototyper, forretningsmodeller og som kan vejlede dig om, hvad dit næste skridt kan være.

Hvad får man ud af Gratis Rådgivning?
De fleste går fra Gratis Rådgivning med ro i maven, svar på spørgsmålene og en hel masse, de skal hjem at arbejde videre med.

Hvem giver Gratis Rådgivning?
Vores frivillige rådgiverkorps består af flere end 50 forskellige professionelle rådgivere, som på skift sidder klar med gode råd og professionel rådgivning. Vores rådgivere sikrer, at det er tilfredse, udfordrede og inspirerede mennesker, der forlader Gratis Rådgivning – og har du lyst til det, skal du være velkommen!

Book tid og se de forskellige temaer i Gratis Rådgivning.

 

20. juni 2024
kl. 16:00 - 18:00
Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Leendert Bjerg
leebj@businesskolding.dk
92437022