VekselWirk og Design Network Kolding inviterer til Showroom med designpræsentationer, netværk og oplæg.

Design er et nøglebegreb i Kolding Kommunes vision "Vi designer livet" og en del af Koldings DNA. Men hvad dækker begrebet egentligt over, og hvad betyder det for vores erhvervsliv, når vi siger, at vi ligger forrest i feltet mht. implementering af design og designløsninger?

Et øget fokus på design i erhvervslivet har vist sig at skabe stor værdi for både slutbrugerne og på bundlinjen. Ved dette Showroom har du muligheden for at stifte bekendtskab med det mangfoldige perspektiv indenfor designvirksomheder i Kolding. 

Kan man bruge design til forretningsudvikling? Hvordan passer design ind i den offentlige sektor? Kan design bruges til mere end "bare" æstetiske formål? Hvordan ser fremtidens designfokus ud?

Hvordan bruger din virksomhed design? 

15 virksomheder har på dagen mulighed for at præsentere deres designprojekter eller designtilgang i det åbne Showroom, hvor du også kan netværke med andre designudøvende og designanvendende virksomheder og studerende. Hvis du tilmelder dig inden 16. november har du samtidigt mulighed for at komme med i Showroomets booklet, hvor vi præsenterer forskellige designvinkler i Kolding. Læs mere nederst på siden under Praktiske oplysninger.

Fremtiden er fuld af fejl...

Showroomet afsluttes med oplæg af antropolog Ann Louise Slot. Hun vil bl.a. fortælle om de antropologiske perspektiver på fremtidens megatrends og hvorfor en produktiv fejlkultur er vejen frem. At arbejde åbent og kreativt samt at konvertere fejl til læring bliver en uundgåelig del af fremtidens arbejdsmarked og virksomheders overlevelse og udvikling.

Oplægget giver 10 bud om produktiv fejlkultur for fremtiden, hvis virksomheder ikke bare vil overleve, men leve, udvikle og gøre en forskel. 

Ann Louise Slot er antropolog og foredragsholder, og driver til dagligt connectio - et antropologisk konsulentfirma, der hjælper virksomheder og organisationer med at træde modigere og bedre ind i fremtiden.

Program
16.00

Velkommen - showroom åbner

17.30

Der serveres lækker tapas

18.00

Showroom lukker

18.05

Oplæg ved Ann Louise Slot: Fremtidens megatrends og produktiv fejlkultur

19.30

Tak for i aften

PRAKTISKE OPLYSNINGER

Booklet

I forbindelse med Showroomet udgives en booklet hvor alle deltagere og tilmeldte giver deres syn på design og hvad design også kan være. Du kan gratis komme med i bookletten, hvis du indtaster hvordan din virksomhed bruger design og jeres webadresse samt uploader et logo

Bookletten vil også efter Showroomet blive brugt til at profilere områdets styrkeposition indenfor brugen af design i erhvervslivet. 

Hvis du gerne vil have din virksomhed med i bookletten, men ikke kan deltage den 29. november, kan du sende oplysningerne pr. mail.

Showroomplads

Formålet med showroompladsen er at præsentere hvad design også kan. Pladsen er ikke tænkt som salgsstand, men som præsentationsmulighed for spændende designrelaterede projekter, metoder, tilgange eller resultater. 

Du kan ansøge om en af de 15 åbne showroompladser. Showroompladserne findes i Pakhusets åbne fællesarealer og du får en plads på ca. 2m x 2m. Vi kan ikke garantere at der er vægplads eller ophængningmulighed. Pladsen er ikke møbleret, men der kan sikres strømudtag. Opsætning af standpladsen kan ske fra kl. 14.30 og nedtagning sker umiddelbart efter arrangementet.

 

VEKSELWIRK

VekselWirk er et EU støttet tysk/dansk grænseprojekt, der understøtter den videre udvikling af kreative industrier ved at arbejde i fem innovative hubs fordelt i byerne Kiel, Lübeck, Kolding og Roskilde. Partnere i projektet er D2i – Design to innovate, Business Kolding, Kolding Kommune, Roskilde Handelsskole, Anschar GmbH, KiWi- Business development Kiel, Heinrich Böll Stiftung Schleswig-Holstein, Muthesius Kunsthochschule (Muthesius University of Fine Arts and Design), KielRegion GmbH og Technikzentrum Lübeck. 

DESIGN NETWORK KOLDING

Partnerne bag netværket er Business Kolding, Kolding Kommune og D2i – Design to innovate. Bag dette program står også medlemmerne Mindthemedia, Group of Awesome Marketing, HAU - Netværksforeningen for designstudierne og Kaleido.

29. november 2018
kl. 16:00 - 19:30
Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221