Alle kan være kreative, når man bare har værktøjet i orden. Få værktøjskassen fyldt op med 25 stærke kreative værktøjer - der virker!

Når vi skal snakke om den kreative værktøjskasse, er det helt sikkert at du kommer med en mesterkok i køkkenet. Merete Due Paarup driver det kreative kommunikationshus ImageConsult med fokus på kommunikation, kampagner med kant, karma, kærlighed, højt til loftet og begge ben på jorden. 

De skaber kreative koncepter, slagkraftige kampagner, unikke logo’er og funktionelle visuelle identiteter. De tager afsæt i strategien – og kobler det med en slagplan. De får idéer, der kan ses i salget og på bundlinjen. 

Kreative værktøjer kan bruges både til produktudvikling, salgskampagne eller servicedesign eller bare løse verdens problemer i det hele taget.

Få de stærkeste værktøjer til at skabe kreativitet, der virker fra den lille krøllede skruenøgle til den store smadrehammer fra den sådan-har-du-aldrig-fået-den-før-sliberen til hvordan tager vi “plejer” og giver en omgang med rundsaven. 

 

Marketing á la Carte

Marketing á la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I elleve serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Når du deltager på et af arrangementerne på menukortet, får du en invitation til Marketing á la Cartes LinkedIn-gruppe. 

Her vil vores dygtige oplægsholdere og spændende cases komme med ekstra ingredienser til din marketinggryde, og du får mulighed for online sparring med et fællesskab af andre marketinginteresserede. 

NB! Der er maks. plads til 25 deltagere på denne workshop. 

COVID-19:

Vi forbeholder os ret til at ændre fysiske arrangementer til webinarer, såfremt situationen gør, at det ikke er muligt at mødes fysisk.

Ved fysiske arrangementer i Pakhuset er der begrænset antal deltagere, så det er muligt at holde afstand.

Fremvisning af coronapas

Ved vores arrangementer med fysisk fremmøde, skal du fremvise coronapas, der viser:    

  • En negativt covid-19-test, der er højst 72 timer gammel (fra tidspunktet, hvor testen er taget)
  • Eller et gennemført vaccinationsforløb mod covid-19

En gyldig test i forhold til coronapas er enten en kviktest eller en PCR test, og dermed ikke en hjemmetest.

Mundbind

Alle deltagere og alt personale skal bære mundbind når man bevæger sig rundt. Når du sætter dig, kan mundbindet tages af.

Marketing á la Carte - fra menukortet

03. juni 2021
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
60706027