VENTELISTE! Lær hvordan du opsætter din personlige profil og din virksomhedsside professionelt, så du får de to ting til at spille sammen.

NB! Denne workshop er fuldt booket og du har mulighed for at melde dig på venteliste og få besked ved afbud.

Der er nu mere end 3 millioner brugere på LinkedIn i Danmark – herunder er 58 % beslutningstagerne – så LinkedIn er et forretningsudviklings- og markedsføringsværktøj, du bør bruge dagligt. 

Vores LinkedIn-kok Henning Karlsen fra LinkedSocial har sammensat en menu der både kommer omkring virksomhedssider og personlige profiler: 

  • Hvordan bygger du din LinkedIn virksomhedsside professionelt?
  • De nye funktioner på LinkedIn virksomhedsside gennemgåes
  • Hvordan samarbejder LinkedIn virksomhedsside med din personlige profil?
  • Hvordan samarbejder LinkedIn virksomhedsside med dit website?

Oplægsholderen

Henning Karlsen fra LinkedSocial er erfaren LinkedIn-underviser. LinkedSocial er specialister i Social Selling, digital branding og tiltrækning af arbejdskraft på LinkedIn. 

Marketing à la Carte

Marketing à la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I otte serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Mere fra menukortet

02. maj 2024
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221