Business Kolding holder i samarbejde med Koldinghus og Menneskefaktor et arrangement med fokus på magt i organisationer.

Er det muligt at skabe organisationer, der drager mere nytte af vores menneskelige potentiale, og som bedre håndtere den øget kompleksitet og forandringshast, som nutidens organisationer står i? Hvordan kan vores traditionelle måder at tænke magt, ledelse og organisation på, være en hindring i forhold til at forløse det menneskelige potentiale? Hvordan ser forgangsorganisationer ud – såkaldte TEAL organisationer -, som formår at skabe større trivsel, meningsfylde og bedre resultater?

Erhvervspsykolog Kate Holm Sørensen giver et inspirerende oplæg om fremtidens organisationer, hvor magten i højere grad er distribueret, hvor medarbejderne i højere grad er selvledende og hvor organisationens formål er den vindende dagsorden. Der tages afsæt i konkrete cases og værktøjer til at håndtere magten hensigtsmæssigt i fremtidens organisationer.

Arrangementet afholdes i forbindelse med Koldinghus’ særudstilling MAGTENS SMYKKER, hvor prægtige og kongelige smykker fortæller om magt og stil fra 1268 til i dag. Udstillingen formidler, gennem et udvalg af prægtige og enestående danske og europæiske eksempler, smykkekunsten som et udtryk for magt gennem 750 år. Tilmelding til arrangementet giver adgang til udstillingen.

Program
13:30

Registrering og lidt godt til ganen

14:00

Velkomst
V/ direktør Tove Gæmelke, Business Kolding & kommunikationschef Nanna Ebert, Koldinghus

14:10

Magt i organisationer – fremtiden set i et historisk perspektiv
V/ erhvervspsykolog og ledelseskonsulent Kate Holm Sørensen, Menneskefaktor

15:10

Introduktion til udstillingen MAGTENS SMYKKER
V/ udstillingskurator Anni Nørskov Mørch, Koldinghus

15:30

MAGTENS SMYKKER
Besøg i udstillingen Magtens Smykker og på slottet på egen hånd

16:30

Koldinghus lukker

 


OBS
Medlemmer af Foreningen Business Kolding, Kolding Turistforening, Kolding Handelsråd og Erhvervsklubben Koldinghus kan købe billetter til reduceret pris.

06. september 2018
kl. 13:30 - 16:30
Koldinghus
Koldinghus 1
6000 Kolding
Medlemmer af Foreningen Business Kolding, Kolding Turistforening, Kolding Handelsråd og Erhvervsklubben Koldinghus kan købe billetter til 110,-
Billetpris 400,-
No-show-fee på kr. 300,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Sidste frist for tilmelding er den 31. august 2018.