Jobcenter Kolding og Business Kolding har tidligere inviteret en række af byens virksomheder på date med flygtninge og jobklare ledige med stor succes.

Flere virksomheder fandt nye medarbejdere ved arrangementet, og nu får du og din virksomhed igen muligheden.

Vi har udvalgt 40 – 50 motiverede ledige koldingborgere, som brænder for at komme i arbejde. Det er vidt forskellige mennesker, der dog har det til fælles, at de er klar til at arbejde i din virksomhed – og vi er klar til at give dem en kort opkvalificering.

Så hvis din virksomhed står og mangler arbejdskraft i morgen eller inden for den nærmeste fremtid, er datingarrangementet en oplagt mulighed for enkel og hurtig rekruttering.

For at gøre det endnu lettere, for dig og din virksomhed, har de ledige udarbejdet ”visitkort” med billede og en kort beskrivelse af sig selv. Vi fremsender visitkortene til dig, så du har mulighed for på forhånd at udvælge de kandidater, som du gerne vil i kontakt med til selve arrangementet. De ledige vil på samme måde forberede sig på at møde dig og din virksomhed.

Vi sørger for, at der står et bord klar til dig, hvor du kan lægge materiale og evt. opstille roll ups, og hvor du kan komme i dialog med de flygtninge og ledige, som er interessante for din virksomhed.

Program
07:30

Kaffe og morgenbrød. Mulighed for at opsætte roll ups m.v.

08:00

Velkommen til Tora
v/ Adm. Direktør Jesper W. Jensen

08:05

Velkommen til dating
v/ Næstformand for Arbejdsmarkedsudvalget Yrsa Mastrup

08:10

Dating mellem virksomheder og kandidater

09:20

Tak for i dag
v/ Jobcenterchef Jakob Gudbrandson

08. november 2017
kl. 08:00 - 09:30
Tora
Birkedam 10C
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Kåre Møller
jkam@kolding.dk
79796314
Tilmelding hurtigst muligt og senest den 3. november 2017