Foreningen Business Kolding inviterer medlemmer med gæster til BusinessBar d. 8. december hos Golf Lounge Kolding, hvor der vil være mulighed for at prøve golf- og jagtsimulator, der er masser af netværk og så får du serveret en af Danmarks bedste hotdogs.

Nå vi holder BusinessBar næste gang, får du mulighed for at vise dine skills – eller grine af mangel på samme – når vi hos Golf Lounge Kolding får mulighed for at prøve både deres golf- og jagtsimulator.

Vi serverer en prisvindende hotdog, lavet af Mikael Læborg Madsen fra restaurant Den Hvide Hest, som gav ham prisen som Årets Hotdog Konge 2022.

Program
15:00

Ankomst Golf Lounge Kolding

15:10

Velkomst
V. Business Kolding

15:20

Golf Lounge Kolding fortæller lidt om stedet
V. Morten Madsen

15:30

Årets Hotdog 2018 serveres
V. Den Hvide Hest

15:45

Prøv golf- og jagtsimulator + netværk

17:00

Tak for i dag!

BusinessBar

Til BusinessBar samler vi virksomhederne i uformelle rammer og med fokus på netværk på tværs. Her møder du andre erhvervsfolk, som måske kan blive din næste samarbejdspartner eller kunde… eller måske en du kan sparre med, om muligheder og hverdagens udfordringer.

Som medlem af Foreningen Business Kolding er du velkommen til, at invitere gæster med, så de kan få en forsmag på det stærke erhvervsnetværk som vi tilbyder. Du er også velkommen, hvis du overvejer et medlemskab, men gerne vil vide mere om Foreningen Business Kolding, hvad vi kan gøre for dig og møde nogle af de andre medlemsvirksomheder.

08. december 2022
kl. 15:00 - 17:00
Golf Lounge Kolding
Virkelyst 5
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Lise Daldorph
lidal@businesskolding.dk
+45 2924 5934