For at give virksomhederne i området den bedst mulig adgang til viden og vækst, arbejder Business Kolding sammen med en lang række andre organisationer, offentlige myndigheder, GTS-institutter, uddannelsesinstitutioner med flere.

Business Kolding er din genvej til rådgivere, samarbejdspartnere, kapital, den nyeste forskning og relevante netværk, som kan hjælpe dig med at realisere din virksomheds fulde potentiale.

Vi skubber til dine ambitioner og får dig til at tænke nyt. Når du henvender dig til Business Kolding, får du adgang til et unikt vækstnetværk.

Samarbejdspartnere

Connect Danmark

CONNECT Denmark tilbyder bl.a. kvalificeret sparring fra ledere og specialister, der med deres erfaring hjælper jer videre. Frivilligt, uden omkostninger for jer og i et 100 procent fortroligt forum.

Danmarks Tekniske Universitet (DTU)

Forskningssamarbejde, udvikling, vækst og produktivitet. Samarbejde med Danmarks Tekniske Universitet (DTU) er særligt oplagt for teknologiske virksomheder og virksomheder, som vil hæve deres vidensniveau.

Dansk Design Center

Dansk Design Center viser virksomheder og organisationer, hvordan de kan bruge design til at udvikle innovative produkter og tjenester, som skaber mere vækst og velfærd.

Dansk-Tysk Handelskammer

Dansk-Tysk Handelskammer rådgiver danske virksomheder, som vil ind på eller udvide deres aktiviteter på det tyske marked.

Designskolen Kolding

Designskolen Kolding tilbyder designuddannelser på universitetsniveau i studieretningerne Industrielt Design, Kommunikationsdesign, Mode & Tekstil samt Accessory Design.

Det Syddanske Bruxelles kontor

Business Kolding samarbejder med Det Syddanske Bruxelles kontor, som hjælper virksomheder med internationalt samarbejde og udviklingsprojekter.

Erhvervshus Syd

Hvert eneste år hjælper Business Kolding og Erhvervshus Sydet stort antal virksomheder skridtet videre.

GTS-nettet

GTS-nettet er et netværk af institutter sat i verden for at løfte innovation og produktivitet i danske SMV’er – også i Kolding Kommune.

Offshoreenergy.dk

Offshoreenergy.dk er Danmarks nationale viden- og innovationsnetværk for offshoresektoren

Syddansk Universitet

Syddansk Universitet i Kolding er kendetegnet ved uddannelser og forskning, der har design og entreprenørskab som omdrejningspunkter.

Trade Council (Eksportrådet)

Eksportrådet hjælper danske virksomheder med at eksportere gennem en række gratis services, skræddersyede løsninger og tilskudsprogrammer.

Welfare Tech

Welfare Tech er en markedsdreven klynge for velfærdsteknologier i Danmark, som udvikler forretning og skaber innovation gennem samarbejde mellem private virksomheder og offentlige parter inden for social- og sundhedsområdet.