Kom med ud og se Koldings helt nye padel-center, og prøv sporten, som er et kæmpe hit i mange europæiske lande og er den næstmest dyrkede sport i Spanien.

Padel er en mellemting imellem tennis og squash, men er meget mere skånsom. Derfor er det en sport, hvor alle kan være med. Man spiller på en bane der måler 10x20 meter, med glasvægge hele vejen rundt. Dette glasbur, indbyder til mange interessante og sjove dueller.

Vi hjælper dig godt igang og forklarer dig spillets regler, som er simple og minder en del om reglerne i tennis. Alle spillere opdeles efter niveau, så alle får en god oplevelse.
Der vil være bolde og bat til rådighed, så du skal kun møde op og medbringe praktisk samt indendørs tøj/sko, da alt spil foregår indendørs.

Padel-sporten har udviklet sig gennem tiden og stammer helt tilbage fra 1800-tallet, hvor det var kendt under navnet "Platform Tennis". Det var først i 1962, hvor Mexicaneren, Enrique Corcuera, byggede en ny type bane og herved opfandt hvad man i dag kender som padel. I 1974 blev der opført 2 padel-baner i Spanien og sporten er herefter blevet mere og mere udbredt i hele verden.

Kom og afprøv dine padel-evner i det nyopførte padel-center - vi garanterer sved på panden og godt humør.

Program
07:30

Velkomst
v. Lars Krogh Jeppesen, Padel Center Kolding

07:40

Intro og padel tennis
v. Lars Krogh Jeppesen, Padel Center Kolding

09:30

Morgenmad og netværk

10:00

Tak for i dag

19. juni 2019
kl. 07:30 - 09:30
Padel club Kolding
C F Tietgensvej 10
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Jørgen Fuglsang Bruun
jfb@businesskolding.dk
2342 1550
Kun for medlemmer af Foreningen Business Kolding