Foreningen Business Kolding inviterer medlemmer med gæster til BusinessBar d. 2. juni på Godset. Masser af uformelt netværk, live musik og hygge!

Når Foreningen Business Kolding holder BusinessBar d. 2. juni bliver det LIVE fra Godset, hvor du, ud over netværk på perronen bag Godset, også får mulighed for at høre duoen Colfach og Danefeldt, der spiller både egne sange og kendte numre

Til BusinessBar samler vi virksomhederne i uformelle rammer og med fokus på netværk på tværs. Her møder du andre erhvervsfolk, som måske kan blive din næste samarbejdspartner eller kunde… eller måske en du kan sparre med, om muligheder og hverdagens udfordringer.

Som medlem af Foreningen Business Kolding er du velkommen til, at invitere gæster med, så de kan få en forsmag på det stærke erhvervsnetværk som vi tilbyder. Du er også velkommen hvis du overvejer et medlemskab, men gerne vil vide mere om Foreningen Business Kolding, hvad vi kan gøre for dig og møde nogle af de andre medlemsvirksomheder.

Om Beershoppen:
Henrik fra Beershoppen medbringer et bredt sortiment af øl, og han står klar til at hjælpe med at finde én, der passer lige netop til dine smagsløg. Så, er du vild med øl, så er der endnu en rigtig god grund til at tilmelde dig - udvalget er stort! Der vil også være mulighed for at købe øl fra Henrik og Beershoppen på dagen til ekstra gode priser. 

Om Colfach og Danefeldt:
Ud over at være musikalsk relationsskaber i sit eget firma ”Bare Syng”, så er Methe Danefeldt singer/songwriter, underviser, korleder, coach, kunstner, legebarn, bondekone, hustru og mor til to drenge. På Kolding Friskole mødte hun Jesper Colfach, og et musikalsk samarbejde opstod. Jesper har taget et musikalsk retningsskifte fra rockgenren til et singer/songwriter univers, hvor han befinder sig godt. 

Program
15:00

Ankomst på Godset

15:10

Velkommen
v. Lise Daldorph, Business Kolding

15:20

Beer, Business & live musik 
Lidt til ganen og masser af netværk - Colfach og Danefeldt spiller op!

17:00

Tak for i dag!

02. juni 2022
kl. 15:00 - 17:00
Godset
Jens Holms Vej 5
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Lise Daldorph
lidal@businesskolding.dk
+45 2924 5934