Hele erhvervslivet er påvirket af den aktuelle udbredelse af coronavirus. Derfor stiller Business Kolding i samarbejde med IBC, Hansenberg, VUC, AMU og Kolding Kommune nu skarpt på erhvervslivets muligheder for håndtering af Covid-19 ved at tilbyde forskellige webinarer.

Det er i trange tider, at man skal bygge nye skibe, skulle efter sigende have været en talemåde i Maersk i sin tid. Og det samme kan siges om kompetenceudvikling. Men det kræver, at vi er klar inden de trange tider rammer – eller i hvert fald at vi tager os tid til at blive klar. For mens tilfældig kompetenceudvikling uden strategisk retning kan være værdifuldt for den enkelte og tjene kortsigtede hensyn i virksomheden, er det sjældent det, der får virksomheden til at stå stærkest på den anden side af en krise.

På dette webinar fortæller direktør for IBC, Jens Gamauf, og direktør for voksen- og efteruddannelse på IBC, Kirsten Jensen, om hvordan kriser og strategisk kompetenceudvikling bør følges hånd i hånd.

Målgruppen er alle, der er involveret i virksomhedens kompetenceudviklingsarbejde, lige fra TR’er, ledere og HR, til den alment interesserede deltager.

Lyder det som noget for dig, så kan du se optagelsen af webinaret via Zoom eller downloade præsentationen

Har du spørgsmål, kontakt

Tel +45 6077 6027
tamar@businesskolding.dk
Erhvervs- og kommunikationskonsulent

Tanja Marek

02. april 2020
kl. 09:00 - 10:00
WEBINAR
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Tanja Sørensen Marek
tamar@businesskolding.dk
6077 6027