Kom med til dialogmøde om overblik, barrierer og verdensmålenes vej til god forretning for mindre virksomheder.

Mange virksomheder har endnu ikke undersøgt hvilken gavn verdensmålene kan gøre for deres virksomhed. Dette på trods af, at der er mange tiltag for SMVerne fra Dansk Industri, FN Global Compact, lokale virksomhedsnetværk mv. 

For at finde grundene til dette, inviteres direktører for små og mellemstore produktions- eller håndværksvirksomheder til et dialogmøde. Målgruppen er direktører, der synes det med verdensmålene er svært at komme i gang med eller som måske synes at verdensmålene ikke kommer jer ved.

I får:

  • Et overblik over hvorfor verdensmålene har betydning for jeres virksomhed v/Tina Moe, Direktør, Leadership of the Future ApS
  • Et jordnært og lokalt eksempel fra Dansk Varebilindretning ApS v/ Lone Porsgaard Rasmussen, Direktør, Dansk Varebilindretning ApS
  • Helt konkret, hvordan I kan gå til opgaven

I bidrager med:

  • De vanskeligheder og forhindringer I hver især føler og oplever, som forhindrer jer helt eller delvist i at gå i gang med at anvende verdensmålene aktivt

Ved tilmelding, vil I inden mødet starter, få tilsendt et link til rummet.

OBS. antal deltagere er begrænset til 10 personer, for at kunne skabe en ordentlig dialog med deltagelse fra alle.


Præsentation af Lone Porsgaard Rasmussen, Direktør Dansk Varebilindretning ApS

”Jeg hedder Lone og har en lille håndværksvirksomhed lige uden for Kolding, hvor vi laver skræddersyede bilindretninger i træ med aluprofil.
Jeg opdagede de 17 Verdensmål i 2019 – ved en tilfældighed. Jeg var ret chokeret over, at det var gået min næse forbi. Jeg tænkte efterfølgende, at det nok gjaldt for mange andre små virksomheder, hvor mester/mester-inde i høj grad er inde over driften, og ikke lige kommer op i helikopteren så tit. Vi har selv oplevet, at der er en god forretningsmodel i at gøre forretningen grønnere. Og det behøver ikke være så svært. Det vil vi gerne dele ud af.”

Præsentation af Tina Moe, Direktør Leadership of the Future ApS

”Jeg hedder Tina, har en lang direktørkarriere fra farma (Novo Nordisk) og rådgivende ingeniør-virksomheder (NNE, Alectia) og lang bestyrelseserfaring med SMVer.
De sidste 5 år har jeg hjulpet virksomheder med fremtidens muligheder og udfordringer herunder verdensmålene. Jeg har rådgivet FN Global Compact i New York til hvordan ledere kan lede verdensmålene mere strategisk ude i deres virksomheder. Er forfatter til en håndbog om tidens nye ledelsestilgang ”Leadership of the Future – How to lead in a world that looks nothing like the past.”

 

04. marts 2021
kl. 14:30 - 16:00
Online
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Lone Porsgaard Rasmussen
lp@varebilindretning.dk
+45 2321 9332