Bliv klogere på hvilke krav du som leverandør kan forvente fra dine kunder, som skal lave ESG-afrapportering og hvilken lovgivning, der er på vej og hvornår. På morgenmødet bliver der også mulighed for at høre hvilke fordele der er for din virksomhed ved at lave et ESG-regnskab og hvilke støttemuligheder der findes både lokalt og nationalt.

Oplægsholdere

Inger Bygum, som er Global Sourcing & Sustainability Manager hos Alfa Laval, har arbejdet med bæredygtighed hos virksomhedens underleverandører og kunder i 3 år. Inger giver et indblik i hvilke krav Alfa Laval stiller til deres underleverandører fx ift. materialevalg af pakkematerialer, så de fortsat kan være leverandører til virksomheden.

Harald Karlsen fra Harald Karlsen Rådgivning giver en indflyvning til nuværende lovgivning, samt forventningerne til hvad den kommende lovgivning stiller af krav til til SMV'er.

Mads Christensen, Sustainable Development Coordinator fra GreenTec, fortæller om hvordan økonomi og branding kan være drivkraften bag arbejdet med den grønne omstilling. Mads giver dig konkrete eksempler og erfaringer fra virksomhedens første ESG-rapport og projektstyringen ifm. hermed.

Afslutningsvis kan du høre hvilke tilskudsmuligheder, der findes til grøn omstilling, når projektleder Peter Lind fra Erhvervshus Sydjylland giver dig seneste nyt om finansiering.

Program
07:45

Kaffe og netværk

08:00

Sustainability, generelle principper og guidelines
v/ Inger Bygum, Alfa Laval

08:25

Nuværende og kommende lovgivning 
v/ Harald Karlsen, Harald Karlsen Rådgivning

08:50

Drivkraften bag den grønne omstilling
v/ Mads Christensen, GreenTec

09:15

Tilskudsmuligheder
v/ Peter Lind, Erhvervshus Sydjylland

09:40

Spørgsmål

09:45

Tak for i dag

07. december 2023
kl. 07:45 - 09:45
Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Lars Bo Frederiksen
lbf@businesskolding.dk
+45 4110 4106