Destination Sønderjylland, Business Esbjerg og Business Kolding har i samarbejde bedt Signe Jungersted give sit bud på trends og forventninger til turismen post-corona.

Coronakrisen har vendt turismen på hovedet – og pludselig er vi gået fra en stor og sund turismetilvækst til et fuldt stop og et erhverv i krise. Nu begynder først Danmark snart at rejse igen – og senere hen følger resten af verden trop. Men, hvordan ser post-corona tidens turisme ud? Både på kort og lidt længere sigt.

Destination Sønderjylland, Business Esbjerg og Business Kolding har i samarbejde bedt Signe Jungersted give sit bud på trends og forventninger til turismen post-corona.

  • Hvordan vil turisternes efterspørgsel og adfærd se ud fremadrettet?
  • Hvordan imødekommer erhvervet disse?
  • Hvad vil være de kortsigtede og de længerevarende trends?

Samtidig vil Signe tale om modtagersiden af turismen – for vil verden være mere eller mindre gæstfri i en post-corona kontekst? Og når vi nu alligevel skal genopbygge turismen på ny, hvad vil vi så gøre bedre eller anderledes denne gang? 

Signe vil basere sit oplæg på internationale trends og analyser, samt konkrete eksempler fra den internationale turismesektor på initiativer, der er igangsat under krisen med relevans fremadrettet. 

Hvem er Signe Jungersted?
Signe Jungersted er i dag CEO for Group NAO, et strategisk og analytisk forandringsbureau med speciale i oplevelsesøkonomien. Hun kommer fra en fortid som udviklingsdirektør i Wonderful Copenhagen, hvor hun bl.a var ansvarlig for organisationens 2020-strategi, der erklærede turismen – som vi kender den – død; en erklæring, der i dag forekommer mere virkelig og relevant end nogensinde før.

Signe arbejder i dag med destinationer og aktører inden for oplevelsesøkonomien i hele verden, særligt Europa – og er også del af de mange internationale samtaler i dag omkring turismen under og efter corona. Group NAO er bl.a ansvarlige for den kommunikative indsats under overskriften ”A New Tomorrow” for den europæiske organisationer European Cities Marketing med fokus på destinationers håndtering af krisen, samt planlægning til en ny hverdag efter krisen.

Bemærk! Arrangementet er et samarbejde mellem 3 aktører, hvorfor vi deler dine oplysninger med de andre arrangører (navn, virksomhed og email-adresse).

07. maj 2020
kl. 09:00 - 10:00
WEBINAR
Gratis
Tanja Sørensen Marek
tamar@businesskolding.dk
6077 6027