Få svar på dine spørgsmål omkring etablering af virksomhed i eller handel med Storbritannien ved engelsk Advokat Patrick Orr fra Orr Litchfield.

Påtænker du at etablere en virksomhed i eller handle med UK, eller gør du allerede det? Så kan du få gratis sparring gennem Erhvervshus Sydjylland og Foreningen Business Kolding uanset, om det omhandler at starte eller købe en virksomhed i Storbritannien eller om det vedrører direkte handel, indkøb, agenter, joint venture, licenser eller anden handel i UK.

Der er forsat usikkerhed omkring konsekvenserne for et givent Brexit, men uanset Brexit-situationen vil Storbritannien fortsat være en vigtig handelspartner for Danmark. Du har på mødet derfor også mulighed for at vende de givne Brexit-scenarier, og hvordan det kan have indflydelse på din handel med Storbritannien.

Engelsk Advokat Patrick Orr, Senior Partner i Orr Litchfield, der har advokatkontorer i London og København, står klar til at rådgive og hjælpe med de muligheder og udfordringer der kan opstå ved handel med Storbritannien. Der afsættes 45 minutter til hvert møde.

Ønsker du at booke et gratis 1:1-møde? Kontakt venligst Jørgen Fuglsang Bruun. Tiden fordeles efter først-til-mølle princippet og den er først din, når du har modtaget en bekræftelse.

21. januar 2020
kl. 09:00 - 16:00
Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
Jørgen Fuglsang Bruun
jfb@businesskolding.dk
+45 2342 1550