En verden af overdådig porcelæn og storslåede fortællinger vil åbenbare sig, når Kongernes Samling for første gang udstiller deres store beholdning af det originale Flora Danica-stel i Bibliotekssalen på Koldinghus.

Med 1.530 intakte dele er Flora Danica-stellet verdens bedst bevarede pragtstel fra 1700-tallet. Med den nye udstilling om Flora Danica-stellet bliver det nu muligt at komme helt tæt på store dele af det imponerende stel og ind bag den fascinerende historie om stellets tilblivelse. 

Siden den store udstilling om Flora Danica-stellet i 1990 på Christiansborg Slot har det ikke været muligt at få en indgående præsentation af det overdådige service, der er næsten lige så mytisk som stellet er omfangsrigt.

Som deltager ved arrangementet modtager du 2 fribilletter, så du efterfølgende kan besøge Koldinghus sammen med en ledsager (værdi: 250 kr.).

OBS! Begrænset deltagerantal på 75 - fordeles efter først til mølle princippet.

Program
08:00

Velkomst
v/ museumsdirektør for Kongernes Samling Thomas C. Thulstrup og daglig leder af Kongernes Samling Koldinghus Edel Clausen

08:10

Introduktion til udstillingen om Flora Danica-stellet

08:25

Besøg i udstillingen

09:00

Morgenkaffe og netværk i Frederik 4. salen

09:30

Tak for i dag

Måske har dette også interesse?

Bliv klogere på fremtidens retail, med konkret inspiration som kan optimere din butik! Læs mere...
Driver du en detailbutik, café/restauration og kulturinstitution i Kolding kommune, inviteres du til at blive en del af det nyetablerede GRATIS netværk - Detailværket, som tilbyder spændende arrangementer, oplæg og netværksmøder med fokus på udvikling af din butik og dine kompetencer. Læs mere...
13. oktober 2022
kl. 08:00 - 09:30
Koldinghus
Koldinghus 1
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Tove Gæmelke
tg@businesskolding.dk
4096 5505