Få en bedre forståelse for, hvad et godt foto er, hvordan det laves og hvordan det bedst understøtter virksomhedens profil og brand.

Det er blevet utroligt nemt at tage og dele egne billeder eller alternativt at hente stockfotos. Få hjælp til at højne kvaliteten af dine egne billeder og få en forståelse af hvad godt fotomateriale kan gøre for din markedsføring - f.eks. øger det din troværdighed og søgbarhed.

Hvordan kan fotomaterialet underbygge virksomhedens brand og storytelling? Og hvordan sikrer man at tilpasse sig de forskellige kanaler/medier og at fastholde en rød tråd ift. den øvrige markedsføring?

Oplægsholderen

Frank Cilius er 49 år og selvstændig fotograf siden 1998 i Cilius. Fotograferer primært pressefoto til billedbureauet Ritzau//Scanpix - og dermed de fleste danske medier – samt billeder til erhvervslivet.

Han har blandt meget andet fotograferet erhvervsledere, sportsfolk, politikere, kongelige og Præsident Barack Obama, da han i 2018 og igen i 2019 besøgte Danmark.

Han har desuden i en årrække været marketingchef i en dansk detailkæde.

Netværksrunde

Efter oplæg og en kort pause er der mulighed for at deltage i en netværksrunde. I netværksrunden får du mulighed for tre 1:1-samtaler med i alt 3 af de andre deltagere. 
1:1 samtalerne giver dig mulighed for at lære tre deltagere lidt bedre at kende og evt. få sparring på din markedsføring, dine udfordringer eller din virksomhed.

Marketing á la Carte

Marketing á la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I ni serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Fremvisning af coronapas

Ved vores arrangementer med fysisk fremmøde, skal du fremvise coronapas, der viser:    

  • En egativ PCR-test der er højst 72 timer gammel eller negativ hurtigtest (antigentest) der er højst 48 timer gammel
  • Et gennemført vaccinationsforløb mod covid-19

 

Marketing á la Carte - fra menukortet

30. november 2021
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Mødelokale Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 250 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221