I Kolding kommune er vi optaget af, at kommunens virksomheder klarer sig godt og dermed skaber vækst og udvikling. Vi er også optaget af, hvordan virksomhederne kan være forretningsmæssig succesfulde samtidig med, at den sociale bundlinje bliver bedre.

Derfor indleder Business Kolding og Kolding Kommune nu et samarbejde med Den Sociale Kapitalfond om et udviklingsforløb – Lokal i vækst med social bundlinje – hvor 4 virksomheder får mulighed for intensiv sparring med et team af forretningsudviklere, der hjælper med at skabe vækst og flere arbejdspladser. Virksomheder der tidligere har deltaget i forløbet har i gennemsnit opnået en omsætningsvækst på 30 % og ansat gennemsnitligt 5 nye medarbejdere.

Målgruppen for udviklingsforløbet er virksomheder med over 10 ansatte og med en omsætning omkring eller over 10 mio. kr. pr. år.

Jeres investering er tid. Selve forløbet er gratis for de deltagende virksomheder.

Måske kunne det være interessant for din virksomhed…?
Vil du uforpligtende høre mere om udviklingsforløbet, så opfordrer vi dig til at tage kontakt til Jakob Th. Westphall, Business Kolding, 4012 3239, jtw@businesskolding.dk. Du er også velkommen til at kontakte Den Sociale Kapitalfond på info@socialkapitalfond.dk.

Kom til informationsmøde
Der gennemføres et informationsmøde om udviklingsforløbet Investering i vækst med social bundlinje den 8. marts kl. 15-16 i Pakhuset, Sdr. Havnegade 7, Kolding. 

Interesserede virksomheder skal ansøge Den Sociale Kapitalfond om deltagelse senest den 20. marts 2017.

Ansøgning sker på http://www.densocialekapitalfond.dk/accelerator/.

08. marts 2017
kl. 15:00 - 16:00
Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Jakob Th. Westphall
jtw@businesskolding.dk.
4012 3239,