Online MorgenTALK arrangeret af Spinderihallerne: hvordan skaber vi mental sundhed og trivsel – også på distancen?

På grund af Corona-krisen arbejder mange hjemmefra og skal lynhurtigt finde sig til rette i en ny arbejdshverdag. Ud over arbejdsopgaver skal mange passe børn og hjælpe med hjemmeundervisning. Det stiller store krav til både ledere og medarbejdere.

Spørgsmålet er, hvordan vi; ledere og medarbejdere sammen kan sikre, at vi og vores virksomheder er gearet til denne den helt forandrede og uforudsigelige tid?

Hvilke nye metoder kan hjælpe lige nu, og efter corona-krisen?

  • Hvordan skabes tryghed med det nye arbejdsmæssige set up, samtidig med at der er forventninger om at løse normale arbejdsopgaver?
  • Hvordan opretholder vi arbejdsmoralen, trivslen og følelsen af fællesskab, når mange føler sig frustreret og isoleret fra kolleager og arbejdspladsen?
  • Hvilke nye metoder og værktøjer kan hjælpe os alle – ledere og medarbejdere – til at arbejde godt sammen om kerneopgaven på distancen?
  • Og hvilke metoder kan vi med fordel bruge, når vi igen er tilbage i vores vante arbejdsrammer?

På MorgenTALK’en får du 3 overordnede anbefalinger og en konkret 3-trinsmodel til, hvordan der skabes trivsel og 'fremmøde' på arbejde. Modellen kan i høj grad bruges nu, når medarbejdere og ledere er spredt for alle vinde og måske kun er forbundet digitalt. Men den kan også bruges bagefter.

Samtidig får du præsenteret 3 konkrete tips, du bruge i den aktuelle situation for at lette hverdagen. De er 100% overførbare til en mere ”normal” arbejdshverdag, hvor de fremmer arbejdsmæssig trivsel, fremmøde og forebygger arbejdsfravær.

Anne Sophie Hensgen, BIGGER VISION
Anne Sophie fra BIGGER VISON afholder MorgenTALK torsdag d. 2. april kl. 10.00 – 11.00, hvor hun vil føre dig igennem de elementer, som er gavnlige at have fokus på, når du gerne vil sikre arbejdsmæssig trivsel og fremmøde her og nu, som du nemt kan overføre til din arbejdshverdag, når alle er på den anden side af Corona-krisen.

Netværk og inspiration
Med rækken af online MorgenTALK skabes der fællesskab og vidensdeling på tværs af virksomheder og iværksættere online.

Du kan senest onsdag d. 1. april kl. 12.00 stille spørgsmål, som du gerne vil have svar på i MorgenTALK’en til Anne Sophie Hensgen på ash@biggervision.dk.

Gennem oplægget bliver du stillet spørgsmål, der vil sætte gang i din egen refleksion. Du og de andre deltagere kan skrive i live-chatten, som kører samtidig med live-sessionen, og du kan derfor få direkte feed back. Derigennem bliver du klog på nye værktøjer samtidig med at du får indsigt i at anvende værktøjerne.

Praktisk
Webinaret afholdes den 2. april 2020 kl. 10.00 – 11.00. MorgenTALKen afholdes som et webinar via Zoom, så det er vigtigt at du tilmelder dig, så vi kan sende dig link. 

Det er gratis at deltage.

Netværk og inspiration
Med rækken af online MorgenTALK skabes der fællesskab og vidensdeling på tværs af virksomheder og iværksættere online.

Under den online-MorgenTALK vil du gennem oplægget løbende få stillet opgaver og modtage feedback. Feedbacken modtager du på baggrund af de kommentarer, som du og de andre deltagere skriver i live-chatten, som kører samtidig med live-sessionen. Derigennem bliver du klog på nye værktøjer samtidig med at du får indsigt i at anvende værktøjerne.

Da vi her afprøver en ny mødeform, kan der opstå tekniske problemer undervejs. Vi beder om din tålmodighed, og skulle du mod forventning ikke kunne følge med live under udsendelsen, så henviser vi til videoen fra mødet, som kommer på Vejle Kommunes hjemmeside efterfølgende.

Foredraget arrangeres af Spinderihallerne, som en del af arrangementsrækken MorgenTALK i projekt MEDSTRØM
 – et projekt for iværksættere, finansieret af Syddansk Vækstforum og EU Socialfond.
Læs mere her www.medstroem.dk.

02. april 2020
kl. 10:00 - 11:00
Medstrøm & Spinderihallerne
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Majbritt Chambers
macha@vejle.dk
30 57 66 12