Mød andre iværksættere, virksomhedsejere og ildsjæle til netværk i Pakhuset.

Denne gang har vi inviteret lektor Mette Søgaard Nielsen fra Institut for Entreprenørskab og Relationsledelse. Her forsker og underviser hun i entreprenørskab, og hun er bl.a. optaget af, hvilken betydning iværksætteres sociale netværk har for deres succes. Mette blev desuden udnævnt til årets underviser på SDU i 2019.  

MorgenNetværk er en del af projekt MEDSTRØM, der bringer praksisnær forretningsudvikling til kreative iværksættere og mikrovirksomheder i Region Syddanmark.

MEDSTRØM er finansieret af EU Socialfond og Regionale Erhvervsudviklingsmidler

Læs mere på www.medstroem.dk 

Program
08.30

Netværksrunde
3 runder af 1:1-samtaler med i alt 3 af de andre deltagere. 
1:1 samtalerne giver dig mulighed for at lære 3 deltagere lidt bedre at kende og evt. få sparring på din virksomhed, dine udfordringer eller din idé.

09.30

Morgenbrød med Pakhusets beboere

10.15

Oplæg ved Mette Søgaard Nielsen, Lektor ved Syddansk Universitet

Værdi i netværk kan forstås på mange måder. Med baggrund i sin forskning i iværksætteres netværk vil Mette fortælle, hvordan man som iværksætter kan gøre brug af sine netværk på forskellige måder og derigennem skabe værdi. Hun vil også komme ind på, hvordan især den følelsesmæssige støtte fra netværk spiller en stor rolle for iværksættere og deres proces, selvom den for nogle kan være svær at få adgang til.

11.15

Tak for i dag

07. februar 2020
kl. 08:30 - 11:15
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221