Lær at bruge funktionerne på Instagram, så du undgår at spilde din tid på platformen.

Hvis du er til stede på Instagram uden rigtig at have lært de forskellige features på app’en at kende, er der stor risiko for, at du går glip af interaktion på din profil og værdifuld viden om dine følgere.

At lære hvordan du bruger Instagram effektivt, vil 100% ændre din måde at være tilstede på Instagram som virksomhed.

Kom med på en 2 timers workshop, der tager dig gennem de vigtigste funktioner til at skabe kendskab, interaktion og i sidste ende salg via din Instagram profil. 

På workshoppen lærer du:

  • Hvordan du bruger den data, du får fra Instagram under indblik.
  • Hvordan du skaber struktur og kategoriser dit indhold, så det lever længere via Guides.
  • Hvordan du får alvor kommer i gang med at bruges Stories. Ikke bare som envejskommunikation, men til rent faktisk at skabe interaktion med dine følgere. 
  • Hvordan du bruger Reels aktivt i din markedsføring, og hvordan du helt konkret bygger den op.
  • Ideer til indhold til de features vi gennemgår, så du kan komme i gang med det samme og bruge Instagram meget mere effektivt. 

Du går altså fra workshoppen med konkret viden, der gør dig klar til at bruge Instagram i forhold til at nå din virksomheds mål og skabe interaktion med dine følgere. 

Om oplægsholderen

Kurset afholdes af Astrid Thorsen CEO hos bureauet Astrid Thorsen. Astrid har siden 2016 arbejdet målrettet med sociale medier - først og fremmest Instagram. Først i forbindelse med opbygning af webshop itzcali.dk og siden som rådgiver for andre virksomheder.

Hun fokuserer på, hvordan du som virksomhed kan bruge Instagram til at skabe kendskab og tillid til dig og din virksomhed og hvordan du kan opbygge en tæt relation til dine følgere. Tillid som udvikler sig til salg.

 Marketing á la Carte

Marketing á la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I elleve serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Når du deltager på et af arrangementerne på menukortet, får du en invitation til Marketing á la Cartes LinkedIn-gruppe. 

Her vil vores dygtige oplægsholdere og spændende cases komme med ekstra ingredienser til din marketinggryde, og du får mulighed for online sparring med et fællesskab af andre marketinginteresserede. 

Webinaret er ovre, men du vil snart kunne se video af webinaret herunder...

Marketing á la Carte - fra menukortet

02. februar 2021
kl. 08:30 - 10:30
Webinar
Gratis
Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
60706027