EU støtter flere forskellige typer projekter og aktiviteter. Hvis du har en ide til et større projekt, så er det oplagt at afsøge mulighederne for EU-midler. Mød Det Syddanske EU-Kontor på dette morgenmøde og hør mere om kontorets ydelser samt om relevante europæiske støtteprogrammer.

Det Syddanske EU-Kontor hjælper institutioner, offentlige myndigheder og virksomheder med internationalt samarbejde og internationale udviklingsprojekter med udgangspunkt i EU.

Den 8. maj præsenterer konsulent Else Dyekjær Mejer nogle af de mest relevante EU-støtteprogrammer, bl.a. Eurostars, SMV-instrumentet og Fast Track To Innovation. 

Else Dyekjær Mejer fortæller også mere om, hvem Det Syddanske EU-Kontor er, og hvad de kan tilbyde syddanske iværksættere og virksomheder. Efter oplægget vil der være mulighed for 1:1 sessioner. 

Er dit projekt egnet til EU-støtte? 

Deltagelse i et EU-projekt kræver tid, ressourcer og en relativt veldefineret projektidé. Tjek eventuelt din idé/dit projekt i forhold til Det Syddanske EU-Kontors eksempler på projekter/aktiviteter og generelle kriterier til EU-projekter

Program
8.00

Morgenmad og netværk

8.30

Oplæg ved Else Dyekjær Mejer fra Det Syddanske EU-Kontor

10.30

Tak for i dag

08. maj 2018
kl. 08:00 - 10:30
NEXTTECH
Tvedvej 7
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 500,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221