En indsigtsfuld og spændende iværksætterhistorie, som virkelig giver stof til eftertanke og inspiration til det at drive forretning.

Hør Brian Sørensens foredrag som handler om CULTs historie og om at udfordre det ordinære. Hvordan vi gang på gang har gået mod strømmen, hvordan vi har lavet anderledes markedsføring, har trodset kriser og set dem som muligheder. Hvordan vi har lavet fejl og lært af dem.

Brian Sørensen 43 år er grundlægger og hovedaktionær i CULT A/S. Han er manden bag produkter som CULT Energy, Shaker, Mokaï og mange flere - livsnyder og kreativ ildsjæl.

Business Kolding fortæller kort, hvad de i Kolding og Trekantområdet gør for iværksætteriet. Dagen før har de kåret en vinder af Innovation Challenge på Creative Business Cup main event i Kbh, og ugen før haft bootcamp med de 24 vindere fra MENA regionen. 

 

22. november 2016
kl. 19:00 - 20:45
Comwell Kolding
Skovbrynet 1
6000 Kolding
195kr. + gebyr

Arrangementet er afholdt.

Business Koldings medlemmer har mulighed for at få 50kr i rabat ved at benytte rabatkoden businesskolding (et ord, små bogstaver). Tryk bekræft og øvrige prisen ændre sig fra kr. 245,- til kr. 195,- + gebyr.