Michael Grønnemose laver video der bliver set og hørt - og så er han bare en eminent dygtig historiefortæller. Man kan kun blive inspireret...

Michael Grønnemose er tidligere professionel skuespiller, men har skiftet scenen ud med et kamera og et liv som selvstændig videograf, fotograf og content producent. Han vil her give dig inspiration til, hvordan du fortæller DIN historie. Både foran og bagved kameraet. Historien kan bruges ALLE steder.

Michael Grønnemose ejer i dag produktionsselskabet Livewell Productions. Han er drevet af lysten til at fortælle historier, store historier, små historier, DIN historie. Han brænder for at have hænderne dybt begravet i hver eneste produktion, og kaster sig ind i hver eneste fortælling med hjertet forrest og værktøjskassen i orden.

Husk: Dit liv er din historie, hvorfor ikke fortælle den bedste historie du overhovedet kan?

Marketing á la Carte

Marketing á la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I elleve serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Når du deltager på et af arrangementerne på menukortet, får du en invitation til Marketing á la Cartes LinkedIn-gruppe. 

Her vil vores dygtige oplægsholdere og spændende cases komme med ekstra ingredienser til din marketinggryde, og du får mulighed for online sparring med et fællesskab af andre marketinginteresserede.  

Marketing á la Carte præsenteres i samarbejde med projekt MEDSTRØM, der er finansieret af EU's Socialfond og Dansk Erhvervsfremmebestyrelse

NB! Der er maks. plads til 50 deltagere på denne workshop. 

 

14. december 2020
kl. 08:30 - 10:30
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 250 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.
Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
60776027