At være autentisk og succesfuld som virksomhed og virksomhedsejer kræver overensstemmelse mellem det du ønsker at skabe og det du rent faktisk handler på. For at bevæge dig i en bestemt retning må du først vide, hvor du er.

Målet med workshoppen er at give dig redskaber, som du kan anvende i dag, i morgen og i fremtiden for hele tiden at holde dig kongruent med dig selv og din virksomhed.

Vi arbejder med den cirkulære forandringsproces (indre kaos) og hvordan du skaber sammenhæng mellem det du ønsker og det du gør.

Workshoppen tager udgangspunkt i JTI-persontypetesten og Gameplan, ser på dine styrker og udfordringspunkter samt arbejder praktisk hen imod dine mål.

Kursusleder og facilitator er Marlene Nordenlund, www.prepare4change.dk.

PROGRAM
09.00 Velkomst og præsentation
09:15 Introduktion til den cirkulære forandringsproces og arbejdsværktøj
10:00 Workshop – du arbejder med din virksomhed
10:30 kort opsamling og pause
11:00 Introduktion til workshop – procesorienteret
11:15 Workshop – du arbejder med din virksomhed
12:00 Frokost
12:45 Workshop – du arbejder med din virksomhed
15:30 Afrunding, refleksion og spørgsmål
16:00 Tak for i dag

Forberedelse: Du kan med fordel reflektere lidt over, hvad du er god til at få handlet på og hvor du eventuelt viger udenom at gøre det du egentlig havde tænkt dig.

Workshoppen er målrettet virksomheder mellem 1 og 5 år. Tilmelding til Tina Nikolajsen. Der er et begrænset antal pladser der fordeles efter først-til-mølle.

Der er kaffe/the, frugt og kage i løbet af dagen. Frokost kan tilkøbes i caféen - det er ikke tilladt at spise medbragt mad på KUC. 

Workshoppen udbydes af Strømstyrke - en del af projekt MEDSTRØM

23. oktober 2017
kl. 09:00 - 16:00
Kolding Uddannelsescenter
Konference 1
Ågade 27
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
21590221