Business Kolding og ambassaden i Oslo inviterer til morgenmøde om Norge og dine muligheder i et skiftende marked som underleverandør.

På mødet får du lejlighed til at høre et kort oplæg fra eksportrådgiver Henrik Visby, som følger industriområdet i Norge tæt. På baggrund af dette korte oplæg vil der være mulighed for at stille spørgsmål til markedet og den udvikling, som Norge gennemgår i disse år. Efter det fælles møde vil der være mulighed for en individuel snak med oplægsholderen fra ambassaden omkring specifikke spørgsmål/emner som man gerne vil have belyst.   

Fra officiel norsk side vil der blive sat fokus på:

  • Grøn omstilling til ”lavudslipsamfund” i 2025 med fokus på biogas, fjernvarme, vindenergi og vandkraft.
  • En femdobling af fiskeindustrien frem mod 2023, hvilket betyder investeringer på ca. 1.9 mia. NOK årligt af industrien og relaterede områder.
  • Vedligeholdelse og kontinuerlig udvikling af infrastrukturen vil ligeledes kræve milliarder af NOK i projekter og renovering.

Markedsbesøg
På mødet vil der også blive fortalt om muligheden for et markedsbesøg for underleverandører hos udvalgte norske virksomheder. Et markedsbesøg er for en gruppe af små og mellemstore virksomheder, der har branchefællesskab og ønsker at undersøge potentialet på et nyt eksportmarked. Der kan på visse betingelser opnås tilskud til et markedsbesøg.

Program
07:45

Kaffe og rundstykker

08:00

Arrangement starter

10:00

Mulighed for individuel sparring

08. marts 2017
kl. 07:45 - 10:00
Business Kolding
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Lars Bo Frederiksen
lbf@businesskolding.dk
41104106
Sidste tilmelding er den 6. marts 2017