Uge 44 er udnævnt til Industriens Uge. Oplev en række forskellige aktiviteter og arrangementer, som skal være med til at skabe synlighed omkring hvad industri og produktion også er i dag.

Der er mange industri- og produktionsvirksomheder i Trekantområdet, lige fra fødevarer og møbler til metal og plastik. Det, der kendetegner os samlet er, at vi er rigtig gode til produktion og derfor er vi også Danmarks Produktionscentrum.

Med ”Industriens Uge” i uge 44 skal en række aktiviteter gøre det mere synligt, hvad industri og produktion er i dag. Business Kolding spiller også aktivt ind til Industriens Uge og er blandt andet arrangører/samarbejdspartnere på flere arrangementer.

Med arrangementet Industrien som karrierevej kan du blandt andet komme til åbent hus hos tre forskellige virksomheder, hvor det er muligt at se hvad en industritekniker eller smed laver. Mød engagerede medarbejdere, som vil svare på spørgsmål mm. Desuden kan du møde konsulenter fra HANSENBERG og Syddansk Erhvervskole, som vil fortælle om uddannelserne.

Du kan også høre hvordan du kan gøre din virksomhed lækker og attraktiv med et målrettet strategisk rekrutteringsprogram, hør hvad andre har gjort til arrangementet Få fat i de rigtige praktikanter/dimittender

Industrielle designere i industrien - Hør hvad bruges til og hvordan man kommer i gang, når Designskolen Kolding og TRESU Group og Business Kolding inviterer til morgenmøde.

Øger IT din virksomheds performance? Hvornår skal der investeres i IT systemer i små og mellemstore virksomheder (SMV) – er det vejen frem eller er det en klods om benet? Hør mere om dette til arrangementet IT & Performance

Den fjerde industrielle revolution kræver hurtig og agil udvikling af nye produkter og en høj grad af automatiserede processer på tværs af hele værdikæden. Hvilke udfordringer skaber dette for kvalitetsledelsen af virksomhederne? Få et bud på disse problemstillinger og mange flere fra vore indlægsholdere, når der inviteres til Kvalitetsledelse i industri 4.0.

I forbindelse med Industriens Uge har du nu mulighed for at høre oplæg om brugen af Augmented Reality og Virtual Reality i industrien - hvad kan det bruges til og hvordan kommer man i gang?


Få et overblik over de mange andre forskellige aktiviteter i Trekantområdet her

30. oktober 2017 08:00 -
04. november 2017 16:00
Lars Bo Frederiksen
lbf@businesskolding.dk
41104106