Hvis din Instagram skal trække nye følgere og skabe mere interaktion, skal den være indbydende, nærværende og troværdig.

På denne workshop får du inspiration til at skabe indhold, der får din fortælling til at leve.

På 2 timer gennemgår vi de basale ingredienser til opbygningen af din profil, og krydrer med øvelser, der sikrer, du går fra bordet med tips og ideer til, hvordan du opnår flere stjerner hos dine følgere.

Oplægsholder

Anne Mette Bjerre Hansen fra The Notebook Studio

Netværksrunde

Efter oplæg og en kort pause er der mulighed for at deltage i en netværksrunde. I netværksrunden får du mulighed for tre 1:1-samtaler med i alt 3 af de andre deltagere. 
1:1 samtalerne giver dig mulighed for at lære tre deltagere lidt bedre at kende og evt. få sparring på din markedsføring, dine udfordringer eller din virksomhed.

Marketing á la Carte

Marketing á la Carte præsenterer et menukort spækket med lette marketingemner, så du frit kan sammensætte lige præcis den menu, der passer til dig og din virksomhed. I elleve serveringer kan du få en smagsprøve på forskellige marketingdiscipliner - alle tilsat en god portion netværk, sparring, faglig viden samt en lang række praktiske fif, som du kan gå hjem og bruge i din markedsføring med det samme.

Marketing á la Carte - fra menukortet

16. juni 2022
kl. 08:30 - 10:30
Pakhuset
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221