Foråret og sommeren er på vej. Det fejrer vi, når Foreningen Business Kolding inviterer medlemmer og gæster til BusinessBar hos Vica Danmark A/S. De åbner dørene til deres showroom, hvor du på 2300 kvm. kan opleve det store udvalg af højkvalitetsorangerier, udestuer, pavilloner og drivhuse.

Vica Danmark A/S fortæller kort om deres virksomhed, og byder også på lidt godt til ganen og maven, og så er der ellers mulighed for at netværke med hinanden og komme rundt og se det flotte showroom.

Program
15:00

Dørene åbner

15:10

Velkomst
v/ Tanja Marek, Business Kolding

15:15

Vica Danmark A/S fortæller lidt om virksomheden
v/ Teddy Hansen, Vica Danmark A/S

16:15

Netværk, hygge og rundvisning

17:00

Tak for i dag


Tilmelding efter først-til-mølle princippet – der er 40 pladser til denne BusinessBar. Seneste tilmelding er fredag d. 28. april.

Til BusinessBar samler vi virksomhederne i uformelle rammer og med fokus på netværk på tværs. Her møder du andre erhvervsfolk, som måske kan blive din næste samarbejdspartner eller kunde… eller måske en du kan sparre med, om muligheder og hverdagens udfordringer.

Som medlem af Foreningen Business Kolding er du velkommen til, at invitere gæster med, så de kan få en forsmag på det stærke erhvervsnetværk som vi tilbyder. Du er også velkommen, hvis du overvejer et medlemskab, men gerne vil vide mere om Foreningen Business Kolding, hvad vi kan gøre for dig og møde nogle af de andre medlemsvirksomheder.

04. maj 2023
kl. 15:00 - 17:00
Vica Danmark A/S
Nordager 22
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 150 kr.,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Tanja Marek
tamar@businesskolding.dk
+45 6077 6027