ESG er en lille forkortelse, der kan få stor betydning for mange virksomheder!

Kravene til hvad din virksomhed skal forholde sig til i den grønne omstilling bliver flere og flere. Du har måske ovenikøbet allerede fået de første spørgsmål fra kunder og samarbejdspartnere omkring jeres CO2-aftryk eller ESG-rapport?

Til dette morgenmøde vil Mette Stahl fra Erhvervshus Sydjylland give en praksisnær guide til bæredygtighedsrapportering:

  • Hvorfor er ESG-dokumentation vigtig for din forretning?
  • Praktiske redskaber til at dokumentere bæredygtige aktiviteter og ESG-nøgletal
  • Eksempler og cases fra virksomheder, der har haft succes med bæredygtig omstilling og ESG-implementering

Derudover får du også en introduktion til programmet Verarca som kan være relevant hvis din virksomhed leder efter en digital, og ikke mindst automatisk løsning til at beregne jeres CO2-udledninger.

Oplægsholder

Mette Stahl, Forretningsudvikler fra Erhvervshus Sydjylland, vil give dig indsigt i de vigtigste aspekter af bæredygtighedsrapportering. Mette Stahl hjælper virksomheder med bæredygtige forretningsmodeller, produktions- og procesoptimering samt strategi og grøn omstilling.

Business Kolding Go Green - Den Grønne Palette

I samarbejde med eksperter indenfor bæredygtighed inviterer Business Koldings Go Green netværk interesserede virksomheder til en palette af grønne inspirationsmøder.

Business Kolding Go Green er et gratis netværk for medlemmer i Foreningen Business Kolding, som vil sætte fokus på grøn omstilling, FN’s verdensmål, bæredygtighed mm. i deres virksomhed. Netværket er både for virksomheder, der er godt i gang med deres grønne omstilling, og dem, der endnu ikke er helt så langt. Skal du være med? Tilmeld dig her.

Den Grønne Palette

31. januar 2024
kl. 08:30 - 10:00
Pakhuset
Bornholm
Sdr. havnegade 7
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Niels-Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
+45 2941 7132