Fra Koncept Til Realitet: Optimer din virksomheds produktions- og designproces med denne 3D print workshop.

Er din virksomhed klar til at forbedre sin produktions- og designproces? Tilmeld dig vores gratis 3D Print Workshop, ledet af Bastian Dybdal, en industriel designer og værkstedsleder for Digital Fabrication – 3D print på Designskolen Kolding.

Dyk ned i verden af 3D-print under vores workshop, hvor du vil blive indført i essentielle begreber omkring 3D-print, samt de utallige fordele ved at implementere 3D-printing i virksomhedskontekst, herunder prototyping og hurtigere produktionstid. Få en unik indsigt i Designskolen Koldings designproces, og lær hvordan vi succesfuldt integrerer 3D-printing i vores projekter, og hvordan det kan integreres i din virksomhed.

Vær parat til praktiske hands-on sessioner, hvor du vil blive guidet gennem de grundlæggende trin, materialevalg og de forskellige typer 3D-printere. Få en dybere forståelse af materialet og potentialerne for 3D-printing. Undervejs vil der være oplæg fra en af industriens ledende 3D-print virksomheder Nexttech, samt et inspirerende oplæg fra en studerende på Designskolen.

Vær med til at forme fremtiden for din virksomhed ved at tilmelde dig vores GRATIS 3D Print Workshop nu! Seneste tilmelding er den 31/1 - 24. Skynd dig, antallet af pladser er begrænset.

Tag det første skridt mod innovation og tilmeld dig i dag!

06. februar 2024
kl. 09:00 - 16:00
Nexttech
Trindholmsgade 4, 1. sal
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Leendert Bjerg
leebj@businesskolding.dk
+45 9243 7022