Med 1,3 milliarder indbyggere er Kina i dag en af verdens største forbrugermarkeder. For at sætte yderligere skub i eksporten sætter Business Kolding den 8. november fokus på ”Riget i midten”.

Den kinesiske økonomi oplever fortsat markant vækst. På trods af stigende omkostningsniveauer og en stadig mere udviklet økonomi, voksede bruttonationalproduktet i 2016 med 6,7%. 

Det er i stadig højere grad højkvalitetsteknologi og produkter der efterspørges hvilket betyder at Kina går nu fra at være verdens fabrik til at være blandt de vigtigste forbrugermarkeder.

Program
8:00

Morgenmad og velkomst
V/ Niels-Arne Lauridsen, Business Kolding

8:15

Dansk Industri - Kina Update
V/ Anders Kjøller fra Dansk Industri Asia giver en update på den økonomiske situation, præsenterer erhvervstendenser, samt danske virksomhedscases i Kina.

9:00

Case Aller Aqua - opstart af produktion i Kina
V/ Anders Carøe Bylling fra Aller Aqua vil fortælle om med & modgang ift. opstart af ny fabrik i Kina. Hvilke erfaringer har de gjort undervejs og hvordan ser de markedet udvikle sig i Kina.

9:30

Pause

9:45

Dyring Consulting- Undgå de kulturelle barrierer
V/ Bente Dyring fra Dyring Consulting kommer med et oplæg om Kinesisk kulturforståelse der er vigtige at være opmærksomme på, når man indleder et Kinesisk samarbejde.

10:30

Case Vetaphone - Eksportsalg til Kina i praksis
V/ Frank Eisby fra Vetaphone fortæller om deres oplevelser og erfaringer med etablering af eksport til Kina samt deres planer om etablering af Kinesisk salgsselskab.

11:00

Netværk

11:30

Afslutning


Efter mødet vil der være mulighed for rundvisning hos NEXTTECH - Koldings nye 3D printcenter med viden, uddannelse og netværk. Her vil Adm. Direktør Hanne Thøgersen fortælle om de mange muligheder.

08. november 2017
kl. 08:00 - 11:30
NEXTTECH
Tvedvej 7
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Niels-Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
5135 5002
Sidste tilmelding den 6. november 2017.