Tag hul på kunståret på Trapholt med morgen-netværksarrangement. Museet lukker dørene op før åbningstid og giver et særligt indblik i den store særudstilling CONNECT ME til medlemmer af Business Kolding. Du bliver også blandt de første, der oplever totalinstallationen Flow of Change med den danske kunstner Malene Landgreen i en sanselig rejse gennem mørke, lys og farve. Undervejs bliver der tid til at ønske hinanden godt nytår.

Program
8.00

Kaffe og velkommen til Trapholt

Museumsdirektør Karen Grøn og administrationschef Kristina Ringkjøbing-Christiansen byder velkommen i Gustav Lind Trapholt.

8.30

 CONNECT ME – Human x Nature x Technology

Gennem historien og på tværs af kulturer har mennesket betragtet sig selv som noget særligt: som hævet over dyrene, naturen og alle materielle ting. Kunstnere fra hele verden viser, at det er helt modsat.

Oplev på egen krop, hvordan alting er tæt og gensidigt forbundet, når du får det store digitale kirsebærtræ til at blomstre, går på vandet og får solsystemets planeter til at synge og bliver udfordret af en kunstig intelligens.

Udstillingens kurator Katrine Stenum tager os med gennem på tur gennem værkerne, der viser, hvordan forbinder os til naturen på en ny måde, smelter sammen med teknologien og mærker, hvad det vil sige at have relationer til andre mennesker.

9.30

Tak for i dag

Trapholt siger tak for besøget og på gensyn med 2 fribilletter

 

OBS! Begrænset deltagerantal - fordeles efter først til mølle princippet.

26. januar 2023
kl. 08:00 - 09:30
Trapholt
Æblehaven 2
6000 Kolding

Arrangementet er afholdt.

Tove Gæmelke
tg@businesskolding.dk