Hør Anders Kanberg give sit input til hvordan du som iværksætter bedst udvælger og udnytter de mange tilbud til opstart af egen virksomhed.

Hos Medstrøm og Business Kolding ser vi din opstart af selvstændig virksomhed som en rejse, hvor vi bedst bidrager til din succes med en kæde af sammenhængende tilbud tilpasset dig og dine behov.

Business Kolding lancerer den 7. september Iværksætteri 2.0 og præsenterer ved denne lejlighed også Iværksættermodellen, som giver overblik over de 7 faser du skal igennem som iværksætter, samt hvor du kan finde tilbud der kan understøtte dig i at nå derhen. 

Vi har inviteret Anders Kanberg, tidligere journalist og radiovært hos Radio24syv, til at give sine kritiske og humoristiske holdninger til at være iværksætter i de enkelte faser af iværksættermodellen, og hvordan du bedst udnytter mulighederne.

Anders Kanberg er uddannet journalist med års erfaring fra både aviser, radio og TV samt med kommunikation i ministerier og internationale virksomheder. Hele vejen har han arbejdet helt tæt på og sammen med de mennesker, der skaber Danmarks fremtid. Derfor kender han bedre end nogen anden journalist iværksætternes behov, vilkår, og metoder.

Se programmet for Fejringen af Iværksætteri 2.0

Iværksættermodellens 7 faser

Levevej
På baggrund af positiv indflydelse træffer du et selvstændigt valg om at være lønmodtager, iværksætter eller begge dele.

Idé
Du identificerer et behov eller en problemstilling og får en idé til at indfri behovet eller løse problemet.

Teamet
Du sætter dit hold og danner det netværk, som sikrer dig et stærk team, der kan realisere idéen.

Proof of Concept
Du beviser, at din idé kan realiseres i virkeligheden. Dit produkt, din service eller dit koncept indfrier behovet eller løser problemet.

Proof of Sale
Du beviser, at der er et marked for dit produkt, din service eller dit koncept ved at skabe salg.

Proof of Business
Du begynder at drifte din iværksættervirksomhed og skaber salg, der sikrer, at du kan udbetale løn til dig selv og dit hold.

Skalering
Du kender nu dine kunder og er klar til at få flere kunder samt at indfri din forretningsidés fulde potentiale.

07. september 2017
kl. 20:00 - 20:45
Pakhuset
Bornholm
Sdr. Havnegade 7
6000 Kolding
Gratis
No-show-fee på kr. 500,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Tina Nikolajsen
tn@businesskolding.dk
21590221