I løbet af de næste år vil vi på EU-niveau opleve, at lovgivning bliver funderet i cirkulær økonomi, hvorfor det i stigende grad er relevant at komme i gang med at integrere det i dit forretningskoncept.

I oplægget om cirkulær økonomi vil Louise Lerche-Gredal fra Plastic Change dykke ned i cirkularitet af ressourcer med udgangspunkt i konceptet "upstream innovation" i relation til plastik og emballage.

Louise vil blandt andet præsentere relevante cases og forslag til, hvordan virksomheder kan tage næste skridt i retning af en mere bæredygtig brug af klodens ressourcer.

Redux kommer afslutningsvis ind på, hvordan vi i større grad kan indlevere og genbruge ressourcer i et lokalt setup.

Indlægsholder

Louise Lerche-Gredal er administrerende direktør for Plastic Change hvor hun bl.a. tilbyder rådgivning og sparring med danske virksomheder og industrisamarbejder, herunder blandt andet innovationssamarbejde med Carlsberg, Rema 1000, LIDL, Flying Tiger m.fl.

Plastic Change er en dansk miljøorganisation, som blev grundlagt i 2014 af miljøbiolog Henrik Beha Pedersen. Hovedformålet med foreningens arbejde er at bekæmpe plastikforurening ved at reducere produktion og forbrug ved blandt andet at udbrede genbrug og cirkulær økonomi. 

Program
15:00

Velkomst og intro
v/ Bæredygtighedshuset og Business Kolding Go Green

15:15

Foredrag om cirkulær økonomi og ressourcer i kredsløb
v/ Louise Lerche-Gredal, Plastic Change

16:15

Hvordan kommer jeg i gang med cirkulær økonomi og ressource optimering?
v/ Martin Pedersen Stub, Redux

16:30

Tak for i dag

Den Grønne Palette

21. november 2023
kl. 15:00 - 16:30
Bæredygtighedshuset, Kolding Bibliotek
Store salen
Slotssøvejen 4
6000 Kolding
Gratis

Arrangementet er afholdt.

Niels-Arne Lauridsen
nal@businesskolding.dk
+45 2941 7132