1925-modellen udløser fjederen på det potentiale, vi alle går rundt med. Begrebet innovation bliver nu gjort forståeligt og anvendeligt for alle.

En god historie, et krystalklart spørgsmål og fem faser. Det er alt, hvad du behøver.

undefinedLad dig inspirere af forfatteren bag bogen - Carsten Borch - der på to timer vil guide dig igennem de fem faser. Du bliver præsenteret for en række cases, hvor modellen har været brugt. Blandt andet på Easyfood, hvor de nåede at lave 161 nye produkter på en dag. Og hvordan ledige har fået 12-taller på en innovationsuddannelse.

Vi slutter af med en snak om, hvilket perspektiv der kan være i, at alle tager del i udviklingen. At vi fjerner barrieren for deltagelse i udviklingsprocesser, og gør det nemt for alle at skabe jobs, udvikling og omsætning.

"1925-modellen giver dig troen på innovation tilbage", skrev alt om Ledelse i sin anmeldelse. Og selvom du aldrig har mistet troen på innovation, så tilbyder modellen lige netop, at du kan få alle med på vognen - at få alle medarbejdere på arbejdspladsen til at tage del i udviklingen.

 

20. marts 2015
kl. 08:00 - 10:00
Business Kolding
Akseltorv 8, 3. sal
6000 Kolding
Øvrige Kr. 100,-
Medlemmer: Kr. 79,-
No-show-fee på kr. Kr. 300 ved manglende afbud senest dagen før arrangementet,- opkræves ved udeblivelse eller afbud senere end 24 timer før arrangementsstart.

Arrangementet er afholdt.

Prisen dækker udgiften til bogen, som udleveres ved arrangementet