Vil du gerne bruge video, til at fortælle folk hvem du er? Demonstrere værdien af dine varer og ydelser? Hjælpe folk med at tackle deres udfordringer og få deres ønsker opfyldt? Eller noget helt fjerde?

Skyd, klip, del: Kom godt i gang med mobilvideo


Kalika Bro-Jørgensen har flere års erfaringer som journalist med base i Asien, hvor en stor del af hendes virke var at hjælpe internationale organisationer med at lave mobilvideoer.

Kalika er desuden deltager på det nuværende Strømstyrke-hold i Vejle.  


Dette online kursusforløb er målrettet iværksættere, der søger inspiration, viden og øvelser til at komme i gang med at producere video ved hjælp af den mobil, vi alligevel har med overalt.
 

 Sammen gennemgår vi de forskellige faser fra ideudvikling over planlægning, optagelse, redigering, upload og evaluering. Kurset er for begyndere og vi lægger ud med at producere helt enkle og korte formater, der egner sig til brug på de sociale medier.

 

Modul 1: Kom godt i gang med at optage mobilvideo

Begynd at tænke video ind i din virksomhed. Bliv skarpere på, hvad du kan bruge video til, hvilke formater, der egner sig til forskellige formål, og hvordan dit brand bedst rammer sin målgruppe med visuel storytelling.

Bliv bedre til at optage video af dig selv, dine kunder og produkter/services. Lær at planlægge et videoprojekt fra ide til deling, find rundt i junglen af apps og gadgets, og få styr på, hvordan du får dine optagelser til at lykkes praktisk og æstetisk.

Efter modul 1 er du klædt på til at lave optagelserne til en introduktionsvideo om din virksomhed.

MODUL 1 ligger d. 2. juni kl. 9-12. Deltagerne vil forud for tilsendt link til ZOOM

 

Modul 2: Kom godt i gang med at redigere mobilvideo

Lær at redigere videoer direkte på mobilen. Med de rette apps er det nemt at klippe en kort video sammen on-the-fly: Importer, arranger og trim dine optagelser, få styr på lyd og tekster, hold dig on-brand og eksporter din færdige video i et format, der passer til den platform, den skal publiceres på.

Få overblik over forskellige muligheder for at dele din video - og måle dens performance.

MODUL 2 ligger d. 10. juni kl. 9-12. Deltagerne vil forud for tilsendt link til ZOOM

Efter modul 2 har du mulighed for at få personlig feedback og sparring på din video, og tid til øve dig i at producere flere korte fortællinger til dine sociale medier og/eller hjemmeside. Efter sommerferien tager vi skridtet videre og arbejder med strategisk videoproduktion. 

 

Medstrøm:

Fremtidsfabrikken står for planlægning og gennemførelse workshoppen, der er en del af projektet MEDSTRØM.

MEDSTRØM er finansieret af EU Socialfond og Regionale Erhvervsudviklingsmidler.  

Læs mere på www.medstroem.dk 

02. juni 2020
kl. 09:00 - 12:00
Online
300 kr.

Arrangementet er afholdt.

Fremtidsfabrikken
fremtidsfabrikken@svendborg.dk
30174449